Zadovoljna.si
Britney Spears in Jason Alexander

Trači

Nekdanji mož priznal, da jo še vedno ljubi

Zadovoljna.si
27. 10. 2023 05.00
0

Nekdanji mož Britney Spears, Jason Alexander, je razburjen nad vsebinami, ki jih je zvezdnica razkrila v svoji novo izdani knjigi The Woman in Me. V knjigi je Britney opisala njun zakon, ki je trajal le dva dni, potem ko sta se sredi noči poročila v Las Vegasu. V nedavnem intervjuju pa je Jason zanikal trditve, da sta s Spearsovo pila alkohol pred poroko.

Nekdanji mož glasbenice Britney Spears, Jason Alexander, je razburjen zaradi govoric, ki jih je zvezdnica razkrila v svoji novo izdani knjigi The Woman in Me. Britney je v zadnjih tednih s šokantnimi izjavami pretresla svet. Zvezdnica se je leta 2004 poročila z Jasonom Alexandrom, a njun zakon je trajal le dva dni. 

V knjigi je Britney zapisala, da nista bila trezna in da se še danes ne spomni vseh podrobnosti. Opisuje, kako sta ležala v hotelu, med gledanjem filmov pa ju je prešinila ideja, da bi bilo zabavno iti v cerkev ob 3 zjutraj. Poroko sta opravila v poročni kapeli v Las Vegasu.

Pop princesa iskreno o splavu, prevari in zlorabi
Preberi še
Pop princesa iskreno o splavu, prevari in zlorabi
Jason Alexander in Britney Spears
Jason Alexander in Britney SpearsFOTO: Profimedia

"Vsi so me vedno spraševali, ali ga sploh ljubim. Da bo vsem jasno, nikoli nisva bila zaljubljena. Iskreno povedano, sem bila zelo pijana in sem v tistem času imela zelo dolgočasno življenje," je zapisala Britney. 

Jason pa se je v intervjuju za TMZ odzval na trditve, ki jih je o njuni zvezi izpostavila v svoji knjigi. Povedal je, da z Britney nista pila pred poroko. Nekdanji mož je dodal, da jo še vedno ljubi in da mu ni vseeno zanjo. Poudaril je, da bi sprejel le podpisan izvod njene knjige, da bi jo lahko prodal najboljšemu ponudniku.

Po odmevni ločitvi še nikoli ni bil videti tako dobro
Preberi še
Po odmevni ločitvi še nikoli ni bil videti tako dobro
Britney Spears je s poroko pošteno razjezila svojo družino
Britney Spears je s poroko pošteno razjezila svojo družinoFOTO: Profimedia

Britney v knjigi opisuje jezo svoje družine nad odločitvijo glede poroke. "Iz nedolžne zabave so naredili prevelik posel. Vsak ima drugačen pogled na to, a jaz tega nisem jemala resno," je povedala zvezdnica. Ob prihodu družine je začela jokati, saj so ji očitali, kot da je storila največjo napako v življenju. 

Nekdanji mož Alexander je lansko leto nepovabljen prišel na poroko nekdanje žene Britney s Samom Asgharijem in dogajanje delil v živem prenosu na Instagramu. Po poročanju revije TMZ pa naj bi bil nedavno aretiran zaradi zalezovanja ženske, med drugim naj bi ji pošiljal številna sporočila in jo neprestano klical.

Razkrili razlog za eno najbolj nepričakovanih ločitev
Preberi še
Razkrili razlog za eno najbolj nepričakovanih ločitev
41-letna zvezdnica Britney Spears
41-letna zvezdnica Britney SpearsFOTO: Profimedia

V knjigi je Britney tudi razkrila obdobje v zgodnjih dvatisočih, ko je bila s Paris Hilton in Lindsay Lohan na vseh naslovnicah. Zvezdnica je po vseh teh letih končno priznala, kako se je takrat resnično zabavala, ter povedala, katero drogo je najpogosteje uporabljala. Za več informacij si preberite spodnji članek.

Britney Spears je razkrila, katera je njena najljubša droga
Preberi še
Britney Spears je razkrila, katera je njena najljubša droga

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493