Zadovoljna.si
Naomi Campbell

Trači

Nekdanji partner Naomi Campbell prvič spregovoril o 'pravi Naomi'

M. A.
16. 05. 2020 18.00
0

Supermanekenka, ki je pisala modno zgodovino devetdesetih let, Naomi Campbell, bo čez nekaj dni praznovala 50 let, velik del njene burne preteklosti pa je tudi razvpiti italijanski poslovnež Flavio Briatore. Ta je tik pred njenim rojstnim dnem prvič spregovoril o njunem razmerju, ki se je po petih letih zaroke končalo leta 2003.

Flavio Briatore je o svoji nekdanji ljubezni za italijansko revijo Chi spregovoril prvič po skoraj sedemnajstih letih, kar ne preseneča, saj sta z Naomi Campbell po razhodu ostala v tesnih stikih, slednja pa ga je v preteklosti označila tudi za svojega mentorja. Tudi zato je Briatore supermanekenko prikazal v precej drugačni luči, kot smo je sicer vajeni. Ne pozabimo, da je Campbellova pogosto slovela kot muhasta in večkrat tudi nasilna manekenka, ki naj bi v več svojih zaposlenih zalučala različne predmete. 'Še danes na svetu ni enake njej. Edinstvena je. Tako po lepoti kot karizmi,' je povedal Briatore, ki iskreno verjame, da se to ne bo nikoli spremenilo, saj je Naomi pisala zgodovino. Kljub vsemu pa se je dotaknil tudi njenega razvpitega karakterja, a kot je povedal sam, je treba za to, da bi jo lahko sodili, najprej poznati njeno zgodbo.

Supermanekenka razkrila, kako ohranja vitko postavo
Preberi še
Supermanekenka razkrila, kako ohranja vitko postavo
Naomi Campbell bo 22. maja dočakala 50 let.
Naomi Campbell bo 22. maja dočakala 50 let.FOTO: AP

Naomi je svoj dom namreč zapustila že pri enajstih letih, ko je odšla v Italijo na študij baleta, že pred tem pa je sodelovala z Bobom Marleyjem, saj je nastopila tudi v videospotu za njegovo pesem Is This Love. Hitro se je naučila, kako se spopadati z izzivi, ki jih prinaša življenje. 'Zavedal sem se, da imam ob sebi osebo, ki ima nežno srce, a kljub temu ni brez napak,' je za omenjeni časopis priznal Briatore, ki se je spominjal, da sta se brez težav sprla tudi na luksuzni ladji, ko sta skupaj potovala po svetu. 'Ne glede na to, kako izgleda na prvi pogled ali kaj ste o njej slišali, je ženska z močnimi čustvi, obenem pa se je treba ob njej zavedati, da ni zgolj oseba, temveč je njeno ime tudi znamka, s kakršno so se skozi leta želela povezovati številna ugledna podjetja. Ko si šel ven z njo, si se moral zavedati, da ob tebi ni le lepa ženska, temveč veliko več,' je opozoril Flavio in namignil, da se je tudi Naomi včasih s slavo le težko spopadala. 

Naomi Campbell po vseh teh letih odložila lasuljo
Preberi še
Naomi Campbell po vseh teh letih odložila lasuljo

Briatoreja kljub dejstvu, da bo Naomi dočakala 50 let, zanjo ne skrbi, saj verjame, da je pred njo še naprej svetla prihodnost, prav tako pa ne dvomi v njeno dobro srce. 'Če bi se mi kaj zgodilo, če bi jo potreboval ob dveh zjutraj, sem prepričan, da bi se nemudoma odzvala. Takšna je Naomi, ko je daleč stran od reflektorjev in kamer: ženska z velikim srcem. Srečen sem, da sem lahko bil del njegovega življenja. Vse, kar ji želim ob tem jubileju, pa ji bom povedal na štiri oči.'

Flavio Briatore
Flavio BriatoreFOTO: Profimedia
Naomi Campbell še danes velja za kultno supermanekenko, prvič pa se je pri sedmih letih pojavila v videospotu Boba Marleyja.
Naomi Campbell še danes velja za kultno supermanekenko, prvič pa se je pri sedmih letih pojavila v videospotu Boba Marleyja.FOTO: Profimedia
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493