Zadovoljna.si
Kylie Jenner

Trači

Nenaličena Kylie Jenner vas bo pustila odprtih ust

M. A.
23. 04. 2020 09.15
6

Ne le da je najmlajša milijarderka na svetu, temveč je prav s kozmetično linijo ta denar 22-letnica zaslužila sama, zato ne preseneča, da je, kjerkoli se že pojavi, vedno urejena od glave do pet. Ta teden pa je Kylie z obiskom prijateljice kršila karanteno, a o kršitvi ne govori nihče. Vso zanimanje je požel njen videz.

Težava niti ni v tem, da se je Kylie Jenner, znana polsestra klana Kardashian, v javnosti pojavila nenaličena, saj si je v preteklosti to že dovolila, temveč so se številni uporabniki družbenih omrežij spotaknili ob njen ten kože, ki je bil tokrat veliko svetlejši kot sicer. 'Karantena je Kylie spremenila v belko,' je zgolj eden izmed številnih šaljivih komentarjev, ki jih najdemo na spletu, spet drugi pa pravijo, da Kylie končno spet izgleda tako kot nekoč.  Na sebi je sicer imela trenirko, za katero morate na spletu odšteti skoraj 1400 evrov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ameriški mediji so se tako že razpisali o prekomerni uporabi t. i. 'spray tana', teniranja telesa, ki se ga Kylie očitno redno poslužuje. 'To je prava Kylie, brez lasnih podaljškov, brez umetne barve kože, brez ličil. Samo Kylie,' so zapisali in poudarili, da je dokazala, da je tudi sama zgolj človek, ki tako kot vsi ostali te dni večinoma preživlja v trenirkah in pižamah. No, če se le ne fotografira za Instagram, saj je na svoji zadnji objavi, kjer s hčerko pozira v domači dnevni sobi, kljub temu brezhibno urejena.

Kylie Jenner med samoizolacijo
Kylie Jenner med samoizolacijoFOTO: Profimedia

22-letna zvezdnica, ki je prejšnji mesec presenetila ameriško zdravstveno osebje, ko jim je med pandemijo koronavirusa darovala slab milijon evrov za nakup zaščitne opreme, samoizolacijo preživlja s svojo hčerko Stormi, ki je februarja praznovala svoj 2. rojstni dan.

Kako je Kylie Jenner postala najmlajša milijarderka na svetu?
Preberi še
Kako je Kylie Jenner postala najmlajša milijarderka na svetu?
Kylie Jenner med samoizolacijo
Kylie Jenner med samoizolacijoFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471