Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Nenavadne zahteve pevke Lady Gaga

M. A.
20. 03. 2021 06.00
1

Priljubljena ameriška pop pevka italijanskih korenin se te dni mudi pri naših zahodnih sosedih, kjer snema svoj novi film o Patrizii Reggiani, nekdanji ženi dediča modne hiše Gucci, ki je v 90. letih naročila umor svojega bivšega moža. Sprva je pevka bivala v Rimu, zdaj pa se je snemanje preselilo v Milano. Tam so bili tudi zgovornejši glede nenavadnih zahtev, ki jih ima v hotelu omenjena pevka.

Da imajo zvezdniki pogosto nenavadne zahteve, ko gostujejo v hotelih, je že dobro znano, a so se tudi te v preteklem letu precej zmanjšale, saj zaradi globalne pandemije covida-19 le redki potujejo. Prvič v zadnjem letu je v tujino pred nekaj tedni odpotovala tudi ameriška pevka Lady Gaga, ki po uspehu svojega filmskega prvenca Zvezda je rojena zdaj v Italiji snema nov film, ki naj bi luč sveta ugledal novembra letos. Pevka se je za potrebe snemanja filma pred dnevi iz Rima preselila v Milano, italijanski mediji pa zdaj poročajo o nenavadnih zahtevah, ki naj bi jih imela pevka, ki bo konec meseca praznovala svoj 35. rojstni dan. Tako mora biti njena soba vedno temna, tudi podnevi, prav tako pa zahteva, da je ponoči nihče ne moti. A ne iz razloga, kot bi si morda mislili; ker je v Los Angelesu, kjer pevka sicer zadnja leta živi, devet ur manj, je prav v nočnih urah v Italiji pogosto na različnih sestankih prek videoklicev. Čez dan snema film, kdaj pa pevka spi?

Lady Gaga je v novem filmu neprepoznavna
Preberi še
Lady Gaga je v novem filmu neprepoznavna

Pevka je s seboj pripeljala tudi svojega osebnega kuharja, ki ji v hotelu pripravlja vse obroke, posebej pa naj bi bila navdušena nad jagodičevjem in vsemi vrstami rdečega sadja. Še ena izmed nenavadnih zahtev, o kateri poročajo italijanski mediji, je sicer tudi ta, da mora obrok, ki je pripravljen zanjo, najprej obvezno preizkusiti kuhar sam. 

Lady Gaga se te dni mudi v Italiji, kjer snema svoj novi film.
Lady Gaga se te dni mudi v Italiji, kjer snema svoj novi film.FOTO: Profimedia

34-letna pevka je v lanskem letu sicer izdala svoj šesti studijski album Chromatica, na njem pa se je znašla tudi pesem Rain On Me, ki jo prepeva v duetu z Ariano Grande. Omenjena pesem je pred dnevi prejela tudi grammyja za najboljši pop duet leta, a Gage zaradi snemanja v Italiji seveda na podelitvi ni bilo. Za Gago je to sicer že dvanajsti grammy, ki ga je prejela v svoji trinajstletni karieri, za svoj prvi film pa je prejela tudi oskarja. Ali bo film House of Gucci ponovil uspeh njenega prejšnjega, bo jasno novembra letos, ko naj bi drama tudi uradno izšla. 

Tako je izgledala Lady Gaga na maturantskem plesu
Preberi še
Tako je izgledala Lady Gaga na maturantskem plesu
Lady Gaga je pred dnevi kar v Italiji osvojila svojega dvanajstega grammyja.
Lady Gaga je pred dnevi kar v Italiji osvojila svojega dvanajstega grammyja.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493