Zadovoljna.si
Tyra Banks se je prvič, odkar se je znašla pod plazom obtožb, pojavila v javnosti.

Trači

Tyra, si to res ti?

M. A.
20. 05. 2020 08.00
0

Že pred dnevi smo poročali, da se je na nekdanjo supermanekenko Tyro Banks, ki je pred dobrimi petnajstimi leti začela snemati resničnostni šov America's Next Top Model (Ameriški naslednji top model), vsul plaz kritik, ko je ena od oboževalk šova, ki ima sicer kar 24 sezon, opozorila na krivice, ki so se dogajale tekmovalkam. Seznam pa je vse daljši.

Vse se je začelo pred dobrim tednom dni, ko je ena od oboževalk resničnostnega šova America's Next Top Model, v katerem je Tyra Banks učila in 'brusila' neodkrite modele, spomnila, da je Tyra od zmagovalke 6. sezone zahtevala, da si popravi razmak med zobmi. Na prvi pogled nedolžna omemba na Twitterju je požela ogromno zanimanja, z vseh strani pa so se oglasili gledalci, ki so opozorili na skupno več kot tridesetih primerov, ki se v šovu ne bi smeli zgoditi. Na komentarje sta se odzvali tudi omenjena zmagovalka Danielle Evans in Tyra, ki se je celo opravičila, vse pa si preberite TUKAJ.

Tyra Banks priznala napako in se opravičila
Preberi še
Tyra Banks priznala napako in se opravičila

A če je Tyra mislila, da se bodo s splošnim opravičilom razmere pomirile, se je močno zmotila, saj so se zdaj namreč poleg oboževalcev začeli oglašati še ljudje, ki so delali s supermanekenko in voditeljico šova. Tako je Jay Manuel, ki je skrbel za nemoten potek vseh fotografiranj, razkril, da nima pristnih stikov s Tyro, da sta si v zadnjih letih poslala le nekaj elektronskih sporočil. Prvič je spregovoril tudi o tem, da je bila povsem njegova odločitev, da po 18. sezoni zapusti šov in da ni bil odpuščen, iskreno pa je spregovoril tudi o spornih odločitvah. 'Mislim, da je malce nepošteno do Tyre, da se za stvari, ki so se zgodile pred toliko leti, zagovarja zdaj. Obenem pa je ne morem preveč zagovarjati, še vedno je bil to njen šov. Ko so nastale težave, je bila uradna različica, da je vse odločitve sprejela celotna ekipa, a to preprosto ni res.' Ironično se je prav pred nekaj dnevi na Twitterju oglasil tudi Ken Mok, Tyrin najtesnejši sodelavec na šovu, in tvitnil prav to. 

Tyra Banks
Tyra BanksFOTO: Profimedia

Jay Manuel je tudi sam namignil še na nekaj trenutkov v šovu, ko mu ni bilo posebej prijetno, izpostavil je npr. fotografiranje deklet, ki so morala za potrebe fotografij spremeniti barvo svoje kože, še več pa bo razkril v svoji prvi knjigi, ki jo je navdihnilo prav sodelovanje v šovu, za njeno vsebino pa ne ve nihče od ustvarjalcev šova, niti Tyra. To so po tednih kritik in zlobnih komentarjev na spletu prvič ujeli v javnosti pred nekaj dnevi, ko je precej neurejena odhitela v trgovino, blizu pa je bila tudi varuška s  Tyrinim 4-letnim sinom Yorkom. Tyra se od svojega prvega opravičila na nove kritike in komentarje še ni odzvala, kot kaže, pa jih redno spremlja. 

Tyra Banks se je prvič, odkar se je znašla pod plazom obtožb, pojavila v javnosti.
Tyra Banks se je prvič, odkar se je znašla pod plazom obtožb, pojavila v javnosti.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493