Zadovoljna.si
Neslihan in Burak

Trači

Neslihan (Moja boš): tega ji nikoli ne bi pripisali!

J.V.
23. 04. 2018 13.48
0

Priljubljena turška serija Moja boš je pri nas povzročila pravo evforijo. Najbolj priljubljen je med Slovenkami zagotovo njen glavni zvezdnik Burak Özçivit, o katerem vemo že praktično vse, marsikoga pa je presenetila informacija, da je bila Neslihan Atagül Doğulu v času snemanja stara komaj 22 let!

Turška serija Moja boš je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri na POP TV, vse zamujene epizode pa si lahko ogledate na VOYO!

Medtem ko številne Slovenke zadnje čase vzdihujejo za turškim zvezdnikom Burakom Özçivitom, pa je moške očarala njegova soigralka Neslihan Atagül Doğulu, ki velja za eno najlepših turških žensk. Kar nas pravzaprav ne preseneča. Turkinje so poznane po svoji naravni lepoti, lepotne skrivnosti pa si predajajo iz generacije v generacijo.

Neslihan Atagül Doğulu (Moja boš): to je njena skrivnost!

Pa ste vedeli, da je bila danes 25-letna Turkinja v času snemanja priljubljene serije stara komaj 22 let? Mi bi ji vsekakor pripisali kakšno leto več, saj v seriji deluje zelo odraslo. Neslihan, ki je bila nekoč tudi v resnici v romantični zvezi s soigralcem Burakom, je sicer poročena z 10 let starejšim igralcem Kadirjem Doğulujem, ki ga je spoznala na snemalnem prizorišču serije Vprašanje časti.

Slavni parček se je zaročil po dveh letih zveze, do oltarja pa sta se sprehodila pred dvema letoma. Poročne ceremonije se je udeležil tudi Burak, kar je le še en dokaz, da sta tudi po koncu zveze ostala zelo dobra prijatelja. 

Neslihan Atagül Doğulu
Neslihan Atagül DoğuluFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493