Zadovoljna.si
60-letni Cage s svojo 27-letno soprogo Shibato

Trači

31 let mlajša izbranka mu je rodila hčerko

M.S, Zadovoljna.si
16. 02. 2024 05.00
1

Ameriški igralec Nicolas Cage je nedavno praznoval 60. rojstni dan. V nedavnem intervjuju je razkril, da še vedno čuti ljubezen do ustvarjanja filmov, vendar je trenutno njegova glavna prioriteta vzgoja dveletne hčerke, ki jo je leta 2022 pozdravil s svojo 29-letno ženo Riko Shibato.

Ameriški igralec Nicolas Cage je nedavno praznoval svoj 60. rojstni dan. Zvezdnik je v intervjuju za revijo People razkril, da trenutno doživlja posebno obdobje svojega življenja. "Zelo sem hvaležen, da sem dopolnil 60 let in še vedno snemam filme, ki si jih želim. Imel sem priložnost posneti nekaj svojih uspešnic, zato se danes res počutim blagoslovljenega," je zaupal 60-letni Nicolas.

Kdo je Marta, 53 let mlajša vdova Silvia Berlusconija?
Preberi še
Kdo je Marta, 53 let mlajša vdova Silvia Berlusconija?

Cage je v svoji bogati filmski karieri prejel številne nominacije in nagrade, med njimi tudi zlati globus za najboljšega igralca leta 1996 v filmu Leaving Las Vegas. Lansko leto je prejel tudi vseživljenjsko nagrado na filmskem festivalu v San Franciscu. Cage je svoj 60. rojstni dan praznoval isti dan kot podelitev zlatih globusov, kjer je prejel nagrado za najboljšega stranskega igralca v filmu Renfield.

Nicolas Cage
Nicolas CageFOTO: Profimedia
60-letni igralec uživa v družbi tri desetletja mlajše izbranke
Preberi še
60-letni igralec uživa v družbi tri desetletja mlajše izbranke

V intervjuju je priznal, da se še vedno počuti kot študent filmske in televizijske režije. "Mislim, da sem s filmom več ali manj povedal vse, kar sem želel povedati. Vendar se še vedno počutim kot študent, kar pomeni, da želim preizkusiti različne formate. Morda bom poskusil s televizijo, morda z odrom. Bomo videli, kam me bo pot peljala," je dejal igralec.

60-letni Cage s svojo 27-letno soprogo Shibato
60-letni Cage s svojo 27-letno soprogo ShibatoFOTO: Profimedia
Zaradi travm je pozabil na svojo kultno vlogo, ki mu je prinesla slavo
Preberi še
Zaradi travm je pozabil na svojo kultno vlogo, ki mu je prinesla slavo

Zvezdnik je prav tako priznal, da je trenutna prioriteta v njegovem življenju preživljanje čim več časa s svojo družino. "Želim si več časa s svojo hčerko, zato premislim, kaj je resnično pomembno. Morda bom sedaj posnel manj filmov," je zaupal igralec v intervjuju za tuje medije. Cage je s svojo ženo 30-letno Riko Shibato pozdravil svojo prvo skupno hčerko, August Francesco Coppola Cage. To pa je Cageov tretji otrok, saj je že ponosen oče 18-letnemu Kal-ELu in 33-letnemu Westonu.

Nicolas Cage  je sedaj že tretjič oče
Nicolas Cage je sedaj že tretjič očeFOTO: Profimedia
Slavna igralka si ne želi imeti sivih las
Preberi še
Slavna igralka si ne želi imeti sivih las

Vsi oboževalci igralca Nicolasa Cagea pa ne zamudite akcijskega filma Tokarev, ki bo na sporedu v soboto, 17. februarja, ob 22.30 na KINO. Paul Maguire je vzoren mož in oče, ki s svojo družino živi mirno življenje, dokler ga ne začne preganjati njegova kriminalna preteklost. Ko nekega večera umorijio njegovo najstniško hčerko Caitlin, se Paulu podre ves svet, saj verjame, da so za to kriva njegova pretekla dejanja. Odloči se, da bo maščeval njeno smrt, zato ponovno zbere svojo staro ekipo. Na plano zopet privre njegov morilski nagon in nihče ga ne bo ustavil, dokler ne bo zadoščeno pravici

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493