Zadovoljna.si
Anna se ne zaveda, da so se sotekmovalci obrnili proti njej.

Trači

Nik: ’Na Kmetiji ni 12 koz, Anna je trinajsta!’

M. A.
19. 10. 2018 08.18
0

Čeprav so se na letošnji Kmetiji ženske uspešno zarotile proti moškim in do zdaj uspešno pošiljale domov enega za drugim, je temu – kot kaže – konec. Najnovejša tarča tako žensk kot moških je namreč postala Anna Paynich.

Kmetija je dobila nova stanovalca.
Kmetija je dobila nova stanovalca.FOTO: POP TV

Anna Paynich, ki se je letos že poskusila v šovu MasterChef Slovenija, je že ob vstopu na Kmetijo povedala, da so ji živali izredno pomembne in da jih bo, če bo treba, pred zakolom zaščitila tudi s tem, da bodo spale pri njej v postelji. Nobenemu od njenih sotekmovalcev se torej ni zdelo prav nič čudno, ko je takoj posvojila 12 koz, ki jih je gospodarica Nada pripeljala na posestvo. Pretirana skrb in ukvarjanje z živalmi pa njene sotekmovalce zdaj čedalje bolj moti, zato so odločeni, da se Anne znebijo. S tem se strinjajo celo ženske, pa čeprav to pomeni, da bodo ogrožene tudi same. ’Anna jemlje toliko energije, zato sem pripravljena iti v dvoboj z njo. In prav to mi bo dalo še večjo motivacijo, da jo spakiram domov,’ je bila odločena Simona. Jezili so se tudi moški, predvsem Nik, ki je ta teden glava družine: ’Vsi smo istega mnenja, da Anna na Kmetiji ne naredi prav nič. Ko pa je zraven, je pa vse narobe, samo živčni smo. Misli, da je pojedla vso pamet tega sveta. Mislim, da se vsi strinjamo, da imamo 13 koz. Najboljše, da pokličemo duhovnika in zberemo teh 12 koz in Anno in tega hudiča izženemo čim dlje stran.’

To je pravi razlog, zakaj je Ksenija zapustila Kmetijo!
Preberi še
To je pravi razlog, zakaj je Ksenija zapustila Kmetijo!
Anna se ne zaveda, da so se sotekmovalci obrnili proti njej.
Anna se ne zaveda, da so se sotekmovalci obrnili proti njej.FOTO: POP TV

Na posestvo pa je prišla tudi gospodarica Nada, ki je ocenila uspešnost tedenske naloge. Načeloma je bila z ureditvijo nove turistične kmetije zadovoljna, motila pa jo je postavitev postelj, kar je bilo spet Annino maslo, saj je želela sobe urediti po fengshuiju. A na koncu je bila prav Anna tista, ki je navdušila gospodarico, saj je bila zelo zadovoljna s siri, ki jih je pripravila. Dobra volja gospodarice pa je izginila, ko je videla, da sena še vedno niso pospravili, zato jim je zagrozila, da bodo en teden brez tržnice, saj si je ne zaslužijo. Franko je priznal, da so za to krivi vsi, saj se jim preprosto ni dalo. Če so bili kmetovalci do zdaj navajeni, da jim je gospodarica malce pogledala skozi prste, tokrat niso bili prepričani, a skrb je bila odveč, ko se je na posestvu ponovno pojavila Nada: ’Odločila sem se. Kot sem že neštetokrat rekla, sem kritična, a tudi poštena. In hiško ste uredili res vrhunsko, male detajle boste pa še uredili.’ Za nagrado jim je prinesla sladice in pa dva mačka, da polovita miši. 

Ne zamudite jutrišnjega dvoboja med Frankom in Francem, ki bo na POP TV na sporedu ob 20.00, po končanem dvoboju pa na Facebook strani Kmetije ne zamudite pogovora v živo z izpadlim tekmovalcem. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375