Njen bivši soprog razkril, kakšna je v resnici Jennifer Aniston

J.V.
24.10.2019, 10:20
0
Jennifer Aniston se je pred kratkim pridružila družbenemu omrežju Instagram po tem, ko je vrsto let vztrajala, da tega ne bo nikoli storila. O vsem tem pa ima svoje mnenje tudi njen bivši mož in igralec Justin Theroux.

Jennifer Aniston in Justin Theroux sta se razšla leta 2017 po sedmih letih zveze in dveh letih zakona. Že takrat sta vsem dala jasno vedeti, da se razhajata v miru in da ostajata v prijateljskem odnosu.

Tako sta se pred kratkim tudi skupaj poslovila od psa, za katerega sta v času zveze  skupaj skrbela. sedaj pa je slavni igralec pokomentiral tudi njeno pridružitev Instagramu. 

PREBERI ŠE
Jennifer Aniston: 'To, kar ste ji naredili, je žaljivo!'

Jennifer Aniston
Jennifer AnistonFOTO: Profimedia

"Svet mora vedeti, kako duhovita ženska je ona," je dejal za ameriške medije in dodal, da se je Jen vedno upirala idejo, da bi se pridružila družbenim omrežjem. "Zaklela se je, da tega ne bo naredila, zdaj pa je to storila. Zelo sem ponosen nanjo. Mislim, da je to super," je dejal Justin in tako znova dokazal, da ima o igralka le lepo mnenje in jo še danes spoštuje. 

PREBERI ŠE
To je bila njegova največja napaka v življenju

Čeprav je Jennifer na Instagramu komaj teden, pa tega nikoli ne bi sklelapi po številu sledilcev. Teh ima namreč že več kot 16 milijonov, njeno prvo objavo, selfie s celotno ugralsko zasedbo Prijateljev, pa je všečkalo več kot 14 milijonov oboževalcev serije. 

Fotografija, s katero je zlomila Instagram.
Fotografija, s katero je zlomila Instagram.FOTO: Profimedia