Zadovoljna.si
Nuša Rojs NASLOVNICA

Trači

Nuša Rojs vendarle zmagala, Mijo je bil življenjska lekcija

M. A.
03. 04. 2020 08.06
3

Od konca snemanja šova Sanjski moški Hrvaške je preteklo že skoraj leto dni, a ljubezen med Mijem Matićem in Nušo Rojs žal ni trajala. Kot sta nam takrat zaupala sama, drug od drugega nista pričakovala enakih stvari, a očitno njuna ljubezen še ni rekla zadnje, saj Nuši še zdaj služi za navdih pri glasbenem ustvarjanju.

Štajerska pevka Nuša Rojs ni skrivala, da se je v šov Sanjski moški Hrvaške prijavila predvsem zaradi novega izziva in promocije, potem pa se je zgodilo nepričakovano, ko ji je Mijo Matić prav zares ukradel srce. Iskrica med njima je preskočila že povsem na začetku in tudi Mijo je priznal, da mu je Nuša ena najljubših tekmovalk, in tako je ostalo do finalnega večera, ko ji je podaril zadnjo vrtnico in ji zašepetal, da bi z veseljem poskusil z njo. Zdelo se je kot začetek prave ljubezenske pravljice, ki pa žal ni trajala dolgo.

Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala
Preberi še
Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala

Z obema akterjema šova smo klepetali tudi mi in nekaj mesecev po koncu snemanj nam je Nuša zaupala, da je čutila, da se je Mijo umaknil, medtem ko nam je on povedal, da je preprosto čutil, da po vseh tednih snemanja potrebuje nekaj časa zase. Več o njunih razlogih si preberite TUKAJ.

Ljubezen med Nušo in Mijem se je žal hitro izpela.
Ljubezen med Nušo in Mijem se je žal hitro izpela.FOTO: Warner Bros.

Tako Nuša kot Mijo sta zatrdila, da do drugega ne gojita zamer in da čeprav prijateljstva ne ohranjata, vesta, da lahko vedno računata drug na drugega. Kljub vsemu pa njuna zgodba očitno še ni dosegla zadnjega poglavja. Danes je namreč Nuša, ki se je spomnimo tudi kot polfinalistko pretekle sezone šova Slovenija ima talent, izdala novo pesem s pomenljivim naslovom Pobijedila (Zmagala), ki je namenjena hrvaškemu trgu, ki ji je vse od pojavljanja v šovu izredno naklonjeno.

Takšno ljubezen sedaj išče Nuša Rojs
Preberi še
Takšno ljubezen sedaj išče Nuša Rojs
Nuša Rojs je izdala novo pesem Pobijedila.
Nuša Rojs je izdala novo pesem Pobijedila.FOTO: Warner Bros

Nuša je del besedila pesmi v preteklosti že predstavila, zdaj pa je ta dobila avdio in video podobo. "Prišla, videla, zmagala, ker takšna je moja usoda. A zdaj so moje roke spet prazne, tako pač gre v življenju," svojo izkušnjo v pesmi opiše Nuša in pesem zaključi, da je zdaj še močnejša in da je sama sebi – zmagovalka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nuša Rojs po udeležbi v šovu Sanjski moški Hrvaške ne počiva na lovorikah.
Nuša Rojs po udeležbi v šovu Sanjski moški Hrvaške ne počiva na lovorikah.FOTO: Izvajalec

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493