Objavila fotografijo brez ličil in 'zlomila' internet

Objavila fotografijo brez ličil in 'zlomila' internet

J.V.
17.03.2023, 5:00
4
Zvezdnica Selena Gomez, ki se lahko pohvali z najvišjim številom sledilcev na družbenem omrežju Instagram, je pred nekaj dnevi delila fotografijo, na kateri pozira povsem brez ličil in navdušila svoje oboževalce.

Pevka Selena Gomez ima na priljubljenem družbenem omrežju kar 399 milijonov sledilcev, kar jo uvršča v sam vrh najbolj priljubljenih zvezdnikov, obenem pa je ena redkih, ki brez težav pokaže svoj nenaličen obraz. Tako je pred nekaj dnevi delila 'selfie', ki je med njenimi sledilci požel val navdušenja.

"Čudovita si" in "Hvala ti, ker deliš takšne fotografije", sta le dva izmed mnogih komentarjev, ki slavijo njeno naravno lepoto. Pod fotografijo je Selena zapisala 'Violet chemistry', kar je naslov nove pesmi njene pevske kolegice Miley Cyrus, zaradi česar mnogi ugibajo, ali to pomeni, da bosta pevki posneli duet. 

Objava je v enem dnevu zbrala več kot 22 milijonov všečkov, zelo hitro pa so se ji oglasile tudi številne zvezdnice. Miley Cyrus ji je pustila rdeč srček, prav tako Michelle Pfeiffer, številne druge zvezdnice, kot so Paris Hilton, Jessica Capshaw, Suede Brooks, pa so ji v komentarjih sporočile, da je čudovita.

PREBERI ŠE
Pamela Anderson je brez ličil neprepoznavna

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke