Zadovoljna.si
Madonna

Trači

Objavila fotografijo, nad katero se vsi zgražajo

J.V.
05. 01. 2018 09.04
37

Kraljica popa Madonna je na družbenem omrežju objavila fotografijo, nad katero se večina njenih oboževalcev zgraža. Razlog za to je njena hčerka Lourdes, ki prisega na naraven videz. Ko boste videli fotografijo, boste razumeli, kaj s tem mislimo.

V Hollywoodu je kar nekaj zvezdnic, ki promovirajo naravni videz, kar pomeni, da so se odpovedale odstranjevanju dlak in sedaj ponosno razkazujejo dlakave pazduhe.

Med njimi je tudi Madonnina hčerka Lourdes, ki je z dvignjenimi rokami in v topu na naramnice pozirala za novoletno fotografijo, ki jo je njena slavna mama delila na družbenih omrežjih. To nas pravzaprav ne preseneča, saj je tudi Madonna pred časom šokirala s podobno fotografijo, Lourdes pa že nekaj časa stopa po njenih stopinjah. Očitno tudi kar se tiče (ne)britja pazduh.

Medtem ko pristašic 'au naturel' videza dlake niso zmotile, pa je veliko takšnih, ki menijo, da so dlake na ženski neprivlačne in nehigienske. Kaj pa menite vi?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493