Zadovoljna.si
Podelitev Teen Choice nagrad

Trači

Obleke, ki so najbolj navdušile na podelitvi Teen Choice 2018

J.V.
13. 08. 2018 12.09
0

Včerajšnja podelitev tradicionalnih Teen Choice nagrad, ki jo je letos povezoval Nick Jonas in pri kateri imajo glavno besedo najstniki, je tudi letos na rdečo preprogo privabila številne zvezdnike.

Po letošnji roza preprogi podelitve nagrad Teen Choice 2018 so se med drugim sprehodile zvezdniki, kot so Candace Cameron Bure, Sabrina Carpenter, Auli'i Cravalho, Noah Cyrus, Nina Dobrev, Grant Gustin, Lucy Hale, Olivia Holt, Lauren Jauregui, Anna Kendrick, Chloe Kim, Chloë Grace Moretz, Normani, Chris Pratt, Nick Robinson, Troye Sivan in Maddie Ziegler. 

Večer je minil v znamenju številnih glasbenih nastopov, kot so Khalid, Lauv, Evvie McKinney, Bebe Rexha, Meghan Trainor in številni drugi, največ pozornosti pa so bili seveda deležni veliki zmagovalci večera. 

Filmska uspešnica Avengers: Infinity war je postala akcijski film leta, v katerem je blestel Robert Downey Jr., ki mu je vloga prinesla tudi nagrado za najboljšega akcijskega igralca leta, medtem ko je za žensko vlogo nagrado odnesla Scarlett Johansson. Najboljši igralec v znanstvenofantastičnem filmu je postal Chris Hamsworth, znova je slavila serija Riverdale in njena glavna zvezdnika Cole Sprouse in Lili Reinhart, nagrado za svoj resničnostni šov pa so prejele tudi sestre Kardashian. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375