Zadovoljna.si
Ana Skumvač

Oddaje

23-letna študentka je s svojim glasom očarala Slovenijo

Zadovoljna.si
04. 11. 2023 05.00
0

V zadnji oddaji šova Slovenija ima talent smo spoznali 23-letno Ano Skumvač, ki je Slovenijo navdušila s svojim petjem. Ana je študentka, ki opravlja veliko študentskih del, saj zelo rada potuje. V intervjuju je povedala, da je petje njen način sprostitve in izražanja. Njene sanje v glasbeni karieri so skromne, saj si želi predvsem predstaviti svoje petje občinstvu, ne pa postati slavna zvezda.

V pretekli oddaji Slovenija ima talent smo bili priča številnim novim obrazom, ki so navdušili Slovenijo. Eden od teh je bila tudi 23-letna študentka Ana Skumvač. Pred svojim nastopom je Ana dejala, da je njen največji hobi potovanje, vendar mora zaradi tega v času študija opravljati celo do tri različna dela. 

"Sem človek hitrih in spontanih odločitev," je povedala nasmejana študentka. V letošnjem letu je potovala od Nemčije, Nizozemske, Francije do Vietnama. "Letos sem več časa preživela v tujini kot doma, to pa se mi zadnje čase precej pogosto dogaja, ker imam mentaliteto, da sprejmem tisto, kar prihaja," je zaupala Ana.

Zaradi številnih potovanj Ana redko zahaja v svoj študentski dom. Ko pa se je letos vrnila domov, jo je ravno njena sostanovalka prepričala, naj se prijavi na oddajo. "Bila sem prosta in iskala, kaj bom počela. Ker pa živim le deset minut stran, sem se odločila poskusiti svojo srečo, priti mimo. Prav tako nisem pripravila niti pesmi, ki sem jo želela odpeti," se je Ana pošalila na odru. 

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

Priznala je, da se v prostem času ukvarja s petjem. "Petje mi predstavlja sprostitev, je moj način izražanja, in upam, da s svojim petjem polepšam dan ljudem ter jih malo nasmejim," je zaupala. Dodala je, da ima skromne sanje glede pevske kariere, saj ji cilj ni postati slavna zvezda, temveč le predstaviti svoje petje publiki.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednjo nedeljo, 5. novembra, bomo priča prvi polfinalni oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent. Za ogled v živo se lahko prijavite TUKAJ! Vse pretekle oddaje te sezone pa si lahko ogledate na VOYO.

Slovenija ima talent – vse avdicijske oddaje si lahko ogledate na VOYO!
Slovenija ima talent – vse avdicijske oddaje si lahko ogledate na VOYO!FOTO: POP TV
10-letni Ukrajinec je povsem navdušil Slovenijo
Preberi še
10-letni Ukrajinec je povsem navdušil Slovenijo
S stola je vrgla Lada Bizovičarja
Preberi še
S stola je vrgla Lada Bizovičarja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413