Zadovoljna.si
Jennifer Grey

Oddaje

Njune kemije ni bilo mogoče zanikati

M.A.
19. 06. 2024 05.00
0

Če ste imele težek teden, ni boljšega zdravila kot ženski filmski večer! Zato hitro pokličite svoje prijateljice, pripravite slastne prigrizke in se sprostite. Glede izbire filma vam tokrat ni treba skrbeti, saj smo pripravili seznam petih odličnih filmskih klasik, popolnih za večer z najboljšimi prijateljicami. Imate rade romantične zgodbe, ki ogrejejo srce? Ali pa morda komedije, ki nasmejijo do solz? Brez skrbi, na tem seznamu se bo našlo nekaj za prav vsak okus.

Vedno priča, nikoli nevesta (27 Dresses)

"27 Dresses" je romantična komedija, ki pripoveduje zgodbo o Jane Nichols. Ta je bila že 27-krat priča na porokah svojih prijateljic, a nikoli nevesta. Njena nesebična narava je pogosto postavljena pred preizkušnjo, sploh ko se njena mlajša sestra zaroči z moškim, v katerega je Jane skrivaj zaljubljena. Film se vrti okoli njene poti do samospoznanja in ljubezni, pri čemer nas popelje skozi trenutke, polne humorja in topline. V glavnih vlogah blestita Katherine Heigl in James Marsden, njuna kemija pa je nekaj, česar se ne da opisati z besedami.

"27 Dresses" je film, ki vas bo nasmejal, na obraz zvabil kakšno solzo in nostalgičen spomin na pretekle poročne dogodivščine. Skupaj s prijateljicami se boste lahko poistovetile z Janinimi komičnimi zapleti in ljubezenskimi težavami ter ob tem uživale v nepozabni zgodbi o ljubezni, prijateljstvu in iskanju samega sebe.

 

Hudičevka v Pradi (The Devil Wears Prada)

"The Devil Wears Prada" je filmska poslastica, ki sledi zgodbi mlade novinarke Andy Sachs (Anne Hathaway), ki dobi službo kot pomočnica vplivne in neizprosne glavne urednice modne revije Mirande Priestly (Meryl Streep). Andy, ki sprva nima nobenega občutka za modo, se kmalu znajde v bleščečem, a neusmiljenem svetu visoke mode, kjer mora krmariti med zahtevami svoje šefinje in svojimi lastnimi življenjskimi ambicijami. Film ponuja vpogled v čudovit in hkrati krut svet mode ter prikazuje, kako težko je ohraniti lastno identiteto in sanje v svetu, kjer vladata blišč in pritiski.

Verjemite nam, v filmu bo vsaka prijateljica našla nekaj, s čimer se bo lahko povezala; bodisi je to Andyjina karierna preobrazba, Mirandina neomajna ambicija ali duhoviti in ostri dialogi. "The Devil Wears Prada" je film, ki motivira, zabava in nas spomni na pomen prijateljstva in podpore na poti k uresničevanju naših sanj.

Hudičevka v Pradi
Hudičevka v Pradi FOTO: Shutterstock

 

Poletje odraščanja (The Sisterhood of the Travelling Pants)

"The Sisterhood of the Traveling Pants" je zgodba o štirih najboljših prijateljicah, ki si delijo en par čudežnih kavbojk, ki jim čudežno pristajajo ne glede na različne postave. Dekleta se prvič poleti razidejo in odpravijo na različne dogodivščine, a si vseeno izmenjujejo kavbojke, ki predstavljajo simbol njihovega prijateljstva. Vsaka od njih naleti na ovire, ki jih na koncu še bolj povežejo. 

Ogled tega filma z najboljšimi prijateljicami je popoln način za preživljanje večera, saj vas bo popeljal skozi vrtiljak čustev, hkrati pa vas bo spomnil na moč in pomen pravega prijateljstva. "The Sisterhood of the Traveling Pants" je več kot le film o mladostniških dogodivščinah, je zgodba o povezanosti in ljubezni, ki traja in traja.

 

Umazani ples (Dirty Dancing)

"Dirty Dancing" je brezčasna romantična klasika, ki se odvija v poletnem letovišču v 60. letih. Film spremlja mlado Frances "Baby" Houseman (Jennifer Grey), ki se na počitnicah zaljubi v karizmatičnega plesnega inštruktorja Johnnyja Castla (Patrick Swayze). Njun odnos se razvija skozi plesne vaje in nastope, kjer Baby postopoma odkriva svojo strast do plesa.

Marsikatera prijateljica se bo lahko vživela v Babyjino potovanje od sramežljivega dekleta do samozavestne ženske, hkrati pa se bo očarala nad Johnnyjevim šarmom in plesnimi veščinami. Skupaj boste uživale v kultnih plesnih točkah, odlični glasbi in kemiji med glavnima igralcema. Film vas bo spomnil, da je poletje čas za pustolovščine, ljubezen in ples. 

Umazani ples
Umazani plesFOTO: Shutterstock

 

10 razlogov, zakaj te sovražim (10 Things I Hate About You)

"10 Things I Hate About You" je duhovita najstniška romantična komedija, ki temelji na Shakespearovi igri "Ukročena trmoglavka". Film spremlja življenje dveh sester, priljubljene Biance (Larisa Oleynik) in uporniške Kat (Julia Stiles), katerih strog oče določi pravilo, da Bianca ne sme zmenkovati, dokler si tudi Kat ne najde fanta. Kot del načrta Biancin oboževalec najame skrivnostnega in uporniškega Patricka Verona (Heath Ledger), da bi osvojil Katino srce.

S svežo interpretacijo klasične zgodbe, duhovitimi dialogi in nepozabnimi romantičnimi trenutki, je film prava poslastica za ljubitelje romantičnih komedij. Skupaj boste uživale v simpatičnih nesporazumih, srčnih izpovedih in legendarnem prizoru, kjer Patrick zapoje "Can't Take My Eyes Off You". Film vas bo spomnil na čarobnost najstniških let, na prve ljubezni in na neprecenljivo vrednost pravega prijateljstva.

 

Prepričani smo, da boste v izboru našle nekaj zase. In kaj če vam povemo, da lahko še danes svoje ženske večere dvignete na višjo raven? Z najnovejšimi A1 paketi za internet in televizijo lahko svoje filme izbrane za ženski večer predvajate s popolno kakovostjo. Ne zamudite priložnosti, ki jo prinaša najbogatejši A1 paket – Xplore TV maxi+. Uživajte v najvišji hitrosti interneta, napredni TV shemi, VOYO, časovnem zamiku in še več. Vse to dobite ob A1 mobilnem paketu za samo 19,98 €/mesec prvo leto! 

 Z najnovejšimi A1 paketi za internet in televizijo lahko svoje filme, izbrane za ženski večer, predvajate s popolno kakovostjo.
Z najnovejšimi A1 paketi za internet in televizijo lahko svoje filme, izbrane za ženski večer, predvajate s popolno kakovostjo. FOTO: Arhiv naročnika


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493