Drama na Kmetiji: ’Če bo šel kdo krvav od tu, ne odgovarjam!’

M. A.
02.10.2019, 10:22
0
Medtem ko tekmovalci na Kmetiji med seboj delujejo dokaj složno, se napetost med odpadniki vse bolj stopnjuje. Ta bo nocoj dosegla vrelišče, saj bo Bojan o Adrijanini skriti nalogi, da kmetom uniči Sarine testenine, obvestil glavo družine Tanjo.

Adrijana je ta teden med odpadniki prišla na vrsto, da kot tlačanka hodi na glavno posestvo, v sklopu skrite naloge pa mora uničiti testenine, ki jih pripravlja Sara Rutar. Na to pa bo glavo družine Tanjoopozoril Bojan, kar bo izvedela tudi Adrijana. Kaj se bo zgodilo in kako bo obračunala z Bojanom, ne spreglejte nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa si lahko pestro dogajanje ogledate naVOYO.

PREBERI ŠE
Strto srce v Kmetiji: ’Ne vem, kaj ima ona, da jaz tega nimam’

Adrijana bo obračunala z Bojanom, ki bo izdal njeno skrito nalogo.
Adrijana bo obračunala z Bojanom, ki bo izdal njeno skrito nalogo.FOTO: POP TV

Težek teden pa preživlja tudi Lucija, ki je bila v ponedeljek izbrana za deklo, sinoči pa še za prvo dvobojevalko. Ob vsem tem se je zlomila zaradi neuslišane ljubezni do Denisa, ki je oko vrgel na Saro. 'Ne vem, kaj ima ona, da jaz tega nimam,' je strto zaupala Damjani, ta pa jo je tolažila. da preveč razmišlja s srcem. Danes Lucijo čaka druga naloga, saj mora izbrati svojo nasprotnico, s katero se bo pomerila v petkovi areni.

PREBERI ŠE
Natalija Bratkovič iskreno o načrtih za poroko

Lucija mora izbrati drugo dvobojevalko, s katero se bo v petek pomerila v areni.
Lucija mora izbrati drugo dvobojevalko, s katero se bo v petek pomerila v areni.FOTO: POP TV