Zadovoljna.si
Aljaž in Lina

Oddaje

Aljaž spreminja ploščo: 'Gino je moj največji sovražnik'

M. A.
27. 10. 2021 05.00
3

Lina Majcen je več dni mrzlično po celotnem posestvu iskala nagrado stricev iz ozadja, v iskanje pa je vpletla še svojega partnerja, Aljaža Pušnika, a sreče nista imela. V nocojšnji epizodi pa jima bo končno uspelo najti nagrado, ki jo razkrivamo spodaj. To pa še ni vse, kar prinaša nocojšnja epizoda, saj bo Aljaž, nekdanji Ginov zaveznik, iskreno povedal, kaj si misli o mladem Primorcu.

Le nekaj ur pred težko pričakovanim izborom drugega dvobojevalca, se bo najdlje trajajočemu, ne pa tudi več edinemu, parčku na posestvu končno nasmehnila sreča in našla bosta nagrado stricev iz ozadja, ki jo je Lina Majcen mrzlično iskala že več dni. Z njo bosta morebiti lahko na izbor drugega dvobojevalca pomembno vplivala, a le če bo res Aljaž tisti, ki ga bodo drugi nameravali postaviti Mattii ob bok, glasovi pa morajo biti poleg tega še dovolj razpršeni ... Sicer pa se mladi Primorec še vedno ne ubada s tedensko nalogo, temveč se raje uči pratiko. Več v spodnjem videu.

Nocojšnja epizoda pa bo pokazala tudi, kako močno so se v zadnjih dneh na posestvu premešale karte. Potem ko sta Tjaša Vrečič in Gino Tadej Podgornik včeraj že naglas razmišljala o tem, ali sta Aljaž in Lina sploh še njuna zaveznika, jima bo nocoj res postalo kristalno jasno, da temu ni več tako. 'Gino je tukaj moj največji sovražnik, ne da se mi ga več gledat in počasi mi gre že na živce,' bo dejal Aljaž, njegove besede ne bodo šokirale zgolj njiju, temveč celo vsega hudega vajeno voditeljico Natalijo Bratkovič

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
'Kamor gre večina, tja gre Gino,' bo iskreno povedal Gino, ki bo ugotovil, da Aljaž v njem ne vidi več zaveznika.
'Kamor gre večina, tja gre Gino,' bo iskreno povedal Gino, ki bo ugotovil, da Aljaž v njem ne vidi več zaveznika.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471