Zadovoljna.si
Aljaž Pušnik

Oddaje

Aljaž (Kmetija): 'Ko je ne bom več rabil, ji bom obrnil hrbet'

M. A.
20. 10. 2021 05.00
8

Pred izborom druge dvobojevalke na Kmetiji tokrat ne bo veliko časa za delo, saj se zdi, da so vse moči usmerjene v to, katera tekmovalka se bo proti Poloni Kranjc v petek borila v areni. Še posebej zavzeta sta Aljaž Pušnik in Tjaša Vrečič, ki bosta okrog drugih tekmovalcev spletkarila ves dan.

Aljaž Pušnik je že večkrat dokazal in tudi priznal, da želi na Kmetiji vplivati na mnenja drugih tekmovalcev, a se mu je to prejšnji teden klavrno obrestovalo, ko ga je Polona Kranjc presenetila s črnim kamenčkom in tako je bil prav on tisti, ki se je moral boriti v areni. Nocoj bo Aljaž znova stopil v ospredje in poskušal vplivati na druge z idejo, katero izmed tekmovalk naj izberejo za drugo dvobojevalko. Sprva bo pregovarjal Stanko Tokić, ki ji je prejšnji teden sicer zameril izdajo, a je zdaj enostavno priznal: 'Ko je ne bom več rabil, ji bom obrnil hrbet.' Težave pa se pojavljajo tudi v njegovem odnosu z dekletom Lino Majcen, saj se njuni mnenji tokrat razhajata. Več si oglejte v spodnjem videu.

Nocoj bo močno presenetil tudi Koprčan Mattia Rutar, ki bo sklenil, da Linine zapiske iz Pratike ukrade in jo preprosto uniči. 'Če ne obstaja, je ne moreš več najti,' je dejal. To pa sploh ne bo edino presenečenja dne ... Napete epizode ne spreglejte nocoj ob 21.00 na POP TV, že zdaj pa vas čaka na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Mattia Rutar se je odločil, da ukrade in sežge Linine zapiske.
Mattia Rutar se je odločil, da ukrade in sežge Linine zapiske.FOTO: POP TV
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471