Zadovoljna.si
Ana - naslovna

Oddaje

Ana Praznik pred najtežjim izzivom do zdaj

M. A.
13. 05. 2021 06.49
0

Globalna pandemija covida-19 je zarezala v življenje slehernega posameznika, nekatere pa je kljub vsemu prizadela bolj kot druge. Močne sledi je zagotovo pustila v družini Horvat, ki biva pri Murski Soboti. Prav koronavirus jim je vzel dva člana sicer tesno povezane družine, življenje tretjega člana pa je dlje časa viselo na nitki. V tokratni epizodi priljubljene oddaje Delovna akcija bo na njihova vrata potrkala Ana Praznik, ki jim bo s svojimi mojstri le vrnila vero v boljši jutri.

Družina Horvat, ki jo bomo spoznali jutri ob 20.00 na POP TV, je v zadnjih mesecih preživela pravi pekel, ki pooseblja trenutno zdravstveno situacijo v Sloveniji. Zaradi koronavirusa so v le nekaj tednih izgubili dedka in strica, oče Zdravko pa je že pet mesecev v bolnišnici, saj so mu kot prvemu covidnemu bolniku v Evropi presadili pljuča. Po tako zahtevni operaciji ga čaka zelo dolgo okrevanje v posebnih bivalnih pogojih, ki pa mu jih partnerica Blaženka in devetletni sin Anže sama nista zmožna omogočiti. Pred Ano in mojstri je tokrat jasen cilj, da družino znova združijo v urejenem okolju, izziv pa je kljub vsemu večji kot katerikoli prejšnji, ki smo jih spremljali v štirih sezonah priljubljene oddaje.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zgodbo družine, ki si je vedno pomagala in živela po načelu 'vsi za enega, eden za vse', si lahko že zdaj ogledate na VOYO, sicer pa je ne zamudite jutri ob 20.00 na POP TV. 

MasterChef nagrajuje: Osvojite predpasnik ali majico priljubljenega šova
Preberi še
MasterChef nagrajuje: Osvojite predpasnik ali majico priljubljenega šova
Zvezda meseca: To so nominiranke za naj influencerko iz sveta zabave
Preberi še
Zvezda meseca: To so nominiranke za naj influencerko iz sveta zabave
Družina Horvat
Družina HorvatFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493