Zadovoljna.si
Ana Praznik

Oddaje

Ta zgodba iz Delovne akcije je Ano Praznik najbolj prizadela

E.R.
03. 03. 2024 05.00
0

Nocoj se bo na POP TV začela nova sezona Delovne akcije, mi pa smo pred tem ujeli voditeljico Ano Praznik, ki nam je v ekskluzivnem intervjuju zaupala, katera zgodba iz preteklih sezon se je je najbolj dotaknila, razkrila pa tudi, po katerih kriterijih izbirajo družine, ki jim v oddaji pomagajo.

Začenja se nova, čustvena sezona oddaje Delovna akcija, v kateri se bo s prenavljanjem doma pomagalo družinam, ki si tega same ne morejo privoščiti. S pomočjo ekipe profesionalcev in vrhunskih mojstrov bo v njihovo življenje posijalo novo upanje. Z novim domom pa ne bodo samo izboljšali svojih bivanjskih razmer, temveč bodo predstavili tudi svoje zgodbe, pri čemer jim bo pomagala voditeljica Ana Praznik

Pripravite robčke, prihaja nova čustvena sezona Delovne akcije
Preberi še
Pripravite robčke, prihaja nova čustvena sezona Delovne akcije

Z Ano smo pred začetkom oddaje opravili ekskluziven intervju, v katerem je bila zelo iskrena. Razkrila nam je namreč, katera zgodba iz preteklih šestih sezon jo je na nek način zaznamovala in najbolj prizadela. Zaupala nam je še, po kakšnem ključu izbirajo družine, ki jim v oddaji prenovijo dom. Ana, ki ni samo voditeljica, ampak tudi pevka, pa je za konec pojasnila še, katera od teh dveh vlog ji je ljubša. 

Delovna akcija: 3 prenove, ki so nas pustile brez besed
Preberi še
Delovna akcija: 3 prenove, ki so nas pustile brez besed

1. V oddaji Delovna akcija smo priča mnogim ganljivim zgodbam. Opiši trenutek oz. zgodbo, ki se te je najbolj dotaknila in je ne boš nikoli pozabila. (Ja, vemo, da je težko izbrati samo eno.)

To je definitivno zgodba iz prve sezone, in sicer zgodba družine Dajić. Ne vem, mogoče tudi zaradi tega, ker je bila to zame prva sezona, pa sem te zgodbe res dokaj projicirala nase, ampak zgodba Klavdije in njenih sinov me je res mogoče celo malo zaznamovala in od vseh najbolj prizadela.

2. Kako izbirate družine, ki jim pomagate v oddaji Delovna akcija, kaj so ključni dejavniki pri odločitvi?

 

3. Katera vloga ti je bližje srcu: pevka v skupini Be Pop Ladies ali voditeljica v oddaji Delovna akcija, in zakaj?

Joj, ne me tega spraševati. Res ne vem. To sta tako različni ljubezni, obe na zelo visoki ravni. Ne morem se odločiti. Sem pa zelo vesela in hvaležna, da se lahko ti dve zadevi, ki ju zelo rada počnem, prepletata v mojem življenju.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Prvo epizodo nove sezone oddaje Delovna akcija si boste lahko prvič ogledali 3. marca, ob 20.00, na POP TV. Sledeče se bodo zvrstile vsako naslednjo nedeljo ob istem terminu, vsako od epizod pa si boste na VOYO lahko ogledali že dan prej.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368