Ana Praznik poskrbela še za eno srečno zgodbo

Ana Praznik poskrbela še za eno srečno zgodbo

M. A.
14.05.2022, 5:00
0
Minuli konec tedna smo v Delovni akciji že spremljali kruto življenjsko zgodbo Dejana Perko, ki je morebiti najbolj tragična zgodba, ki jo je oddaja predstavila do zdaj. Zato so mojstri še toliko bolj zavihali rokave, da Dejanu in njegovi družini, kjer vladata ljubezen in sloga, uredijo dom, kot si ga zaslužijo. Prav posebno presenečenje pa zakoncema, ki sta se morala za svojo ljubezen boriti, pripravlja tudi Ana.

Da se Ana Praznik za presenečenja v oddaji Delovna akcija, ki vrača vero v boljši jutri, močno potrudi in pogosto doseže celo nemogoče, ni zdaj več nobena skrivnost, prav vsaka takšna pozornost pa obdarovancem pomeni ogromno. Po tem, ko je družini Perko v preteklih dneh že pričarala nekaj nepozabnih trenutkov, pa tokrat prav poseben dan čaka samo zakonca, Dejana in Jenebeth, ki sta se morala za svojo ljubezen pošteno boriti, nekaj časa pa sta bila po sili razmer celo ločena. Svojo ljubezensko zgodbo z vsemi vzponi in padci si oglejte v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Tako tragične zgodbe Delovna akcija še ni doživela

Celotno epizodo si lahko že zdaj predpremierno ogledate na VOYO, na POP TV pa je ne spreglejte nocoj ob 20.00. Takrat bo jasno, kakšen je nov dom Perkovih in kako se bodo na preobrazbo odzvali.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zakonca Perko bosta tokrat spregovorila o svoji ljubezni.
Zakonca Perko bosta tokrat spregovorila o svoji ljubezni.FOTO: POP TV