Andrea (Kmetija): 'Jajca bom menjala za pižamo'

Andrea (Kmetija): 'Jajca bom menjala za pižamo'

M. A.
19.09.2022, 5:00
0
Družina Andree Libič ima trenutno na voljo samo pet jajc, a kljub temu bo 30-letnica v nocojšnji epizodi sprejela težko odločitev in jih nekaj podarila. Zakaj? Da dobi pižamo, saj ne more spati gola.

'Res je, da imamo samo pet jajc, ampak odločila sem se, da jim bom dala tri jajca, da jih zamenjam za pižamo, ker jaz ne morem spati gola,' bo v nocojšnji epizodi pojasnila Andrea Libič, za menjavo pa se bo zmenila z Danijelo Medenjak, pomagal pa bo še Jan Zarnik. Zabavno predajo si oglejte v spodnjem videu.

Andreo bo sicer skrbelo, kaj bo nad njeno odločitvijo dejala družina, a za tem je pripravljena stati. 'Moj plus je, da družina ni niti pregledala, kaj nam je od hrane ostalo in kaj nas je pričakalo v hlevu in jaz sem to priložnost izkoristila.' 

V prejšnjem tednu se je Andrea tudi odprla eni izmed sotekmovalk in spregovorila o svoji težki življenjski zgodbi. Že pri rojstvu ji je bila ugotovljena interspolnost, biološka/telesna nejasnost spola v okviru binarnega spolnega sistema oz. nezmožnost dojenčku ob rojstvu pripisati izključno ženski ali moški spol. Dodatne težave ji je povzročal tudi nasilni oče. Več o njeni žalostni zgodbi najdete TUKAJ.

PREBERI ŠE
Kaj je interspolnost, s katero v Sloveniji živi 36 tisoč ljudi?

Nocojšnja epizoda na POP TV prihaja ob 20.00, od zdaj naprej pa si boste lahko nove epizode ogledali vsak dan od ponedeljka do petka ob 20.00. Najbolj neučakani si boste lahko nove epizode predpremierno ogledali že dan prej na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Damijan bo po odhodu s Kmetije nocoj izbral novo glavo družine.
Damijan bo po odhodu s Kmetije nocoj izbral novo glavo družine.FOTO: POP TV