Zadovoljna.si
Andreja Špeh

Oddaje

V solzah se je poslovila tekmovalka, ki so ji vsi napovedovali zmago

E.R.
19. 04. 2024 05.00
0

MasterChef je letos poln presenečenj. Ta teden je namreč kuharsko tekmovanje zapustila tekmovalka, za katero so bili vsi prepričani, da bo postala ena izmed finalistov jubilejne 10. sezone ...

Nov teden je v kuharskem tekmovanju MasterChef prinesel nov izločitveni izziv, ki bil zaznamovan s salamami in klobasami. Za obstanek so se borili v dveh krogih. Najprej so se morali dokazati v poznavanju omenjenih dobrot. Najboljši pri tem je bil Luka Pangos, ki si je tako zagotovil mesto na balkonu,  vse druge pa je čakal drugi krog izločitvenega testa, v katerem so morali kuharji sami narediti svojo klobaso in z njo pripraviti tri hot doge.

S takšno lepotico je poročen Mojmir Šiftar
Preberi še
S takšno lepotico je poročen Mojmir Šiftar

Blanka, Julija, Klara, Andreja, Domen, Lidija in Jure so se hitro lotili kuhanja, pri čemer pa se je ženski del spopadel z veliko težavami. Večina jih je namreč morala prvič sama izdelati klobase, izziv pa je bil seveda še težji, ker je bilo iz njih treba pripraviti masterchefovski hot dog, ki je veliko več kot samo hrenovka s kečapom in majonezo.

Najbolje so se odrezali Domen, Lidija, Jure in Julija, najslabše jedi pa so dostavile Blanka, Klara in Andreja. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Uf, kako ga bo oštel Luka Jezeršek
Preberi še
Uf, kako ga bo oštel Luka Jezeršek

Med tremi ženskami so sodniki ponudili drugo priložnost Blanki in Klari, svoj črni predpasnik pa je morala sleči Andreja Špeh, ki se je tako poslovila iz tekmovanja MasterChef. To je pretreslo vse udeležence šova, saj je Andreja slovela kot ena izmed najmočnejših tekmic, mnogi pa so napovedovali, da ji bo zagotovo uspelo priti vsaj do finala, če ne zmage.

Priča bomo napeti bitki za prednost, ki bo v šovu ponujena prvič
Preberi še
Priča bomo napeti bitki za prednost, ki bo v šovu ponujena prvič

"Jaz sem zelo vesela, da sem se prijavila. Toliko sem se naučila, toliko ljudi sem spoznala, ki jih drugače ne bi, tako da jaz bom še naprej ustvarjala v kuhinji," je sama opisala svojo izkušnjo, preden se je odpravila domov k svojim domačim.

Oddajo MasterChef lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.15! Za vse naročnike pa je vsaka epizoda 24 ur prej na voljo za ogled na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399