Zadovoljna.si
62f334889c_63119647

Oddaje

Angelski glas 20-letnice navdušil Slovenijo

M.S
12. 10. 2023 05.00
0

Minulo nedeljo smo bili priča odkritju izjemnih talentov, ki so nas navdušili v novi sezoni šova Slovenija ima talent. Zaključek večera pa je bil pričarala pevka Nuša Bezjak s svojim angelskim glasom.

20-letna Nuša Bezjak je tiho stopila na oder, vendar je s svojim nastopom pustila celotno dvorano brez besed. Pred svojim nastopom je Nuša priznala, da čuti nekaj treme, vendar se je trudila ostati mirna. "S tem nastopom stopam iz cone udobja, saj sem se pogosto skrivala za drugimi in se preveč obremenjevala s tem, kaj si drugi mislijo. Zdaj pa je napočil čas, da pokažem, kdo sem," je zaupala prikupna Nuša.

Nuša se z glasbo ukvarja že od ranega otroštva, svojo glasbeno pot pa je nadaljevala na Konservatoriju v Ljubljani, kjer se je specializirala za jazz petje. "Moja želja je navdušiti ljudi s svojim glasom in prejeti potrditev, kako sploh pojem, da bi morda lahko nekoč svojim poslušalcem podarila nekaj posebnega s svojim petjem," je sramežljivo povedala Nuša pred nastopom. Vendar pa je že na začetku svojega nastopa popolnoma očarala celotno dvorano s svojim nebeškim vokalom.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493