Ano Praznik šokirala kruta življenjska zgodba

Ano Praznik šokirala kruta življenjska zgodba

M. A.
18.03.2023, 5:00
1
Nova zgodba, ki v sklopu Delovne akcije na POP TV prihaja nocoj, bo Ano Praznik pripeljala v Slovenj Gradec, tam pa jo bo šokirala krutost življenja Cvetke Breg in njenega sina Damirja. Cvetka je morala v življenju prebroditi številne tragične trenutke, v njeno življenje pa je posvetil žarek upanja prav z Ano in njenimi mojstri.

Ana Praznik bo namreč tokrat presenetila Cvetko Breg in njenega sina Damirja, ki sta morala v življenju prestati marsikaj. Kmalu po sinovem rojstvu ju je njegov oče zapustil, Cvetka pa tudi v prihodnosti ni našla sreče v ljubezni, saj je naletela na nasilnega alkoholika, ki je bil nasilen tako do nje kot do sina. Sreča je v njeno življenje vstopila pozneje, ko je le našla moškega, ki ga je bilo vredno ljubiti, a ji ga je ujela kruta bolezen. Da je zgodba še težja, ima Damir posebne potrebe, zaradi česar je moral del svojega otroštva preživeti stran od svoje mame, kar jo je še dodatno zlomilo. 

Danes je Damir vključen v Center za usposabljanje, delo in varstvo Črna na Koroškem, enota Slovenj Gradec, kamor rad hodi, saj se dobro razume s sodelavci, še vseeno pa mu veliko pomeni, da je ob mami, da ni sama. Prav zato se je preselil nazaj k njej, pa čeprav biva v zares majhnem podstrešnem stanovanju, kjer je pozimi pošteno mraz. 

Del njune žalostne zgodbe si oglejte v spodnjem videu, celotne prenove pa ne zamudite nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa vas predpremierno čaka na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ana Praznik bo tokrat obiskala družino Breg.
Ana Praznik bo tokrat obiskala družino Breg.FOTO: POP TV