Zadovoljna.si
Tina Bojko

Oddaje

Obrila si je glavo, babica jo je želela poslati v umobolnico

Zadovoljna.si
02. 11. 2023 05.00
0

V zadnji oddaji Slovenija ima talent smo spoznali 28-letno Tino Bojko, ki je s svojim nagajivim vokalom navdušila občinstvo. Pred nastopom je delila anekdoto o svoji babici, ki ni bila navdušena nad njenim novim videzom. Tina pravi, da babica ne razume povsem njene udeležbe na televiziji, čeprav je prav ona njena največja poslušalka, saj vadi petje doma.

V zadnji oddaji šova Slovenija ima talent smo spoznali nasmejano Tino Bojko, ki je s svojim nagajivim vokalom navdušila celo dvorano. 28-letna Tina je pred nastopom povedala, da trenutno živi pri babici, ki ni bila preveč navdušena nad zadnjo odločitvijo, da si obrije glavo. "Ko me je videla, da sem se ostrigla, mi je rekla, da bi morala v umobolnico," se je pošalila Tina pred intervjujem. 

V intervjuju je Tina sporočila, da njena babica ni najbolje razumela, da se bo pojavila na televiziji. Povedala je, da je ravno babica tista, ki jo doma največ posluša, ko vadi petje. "Nona pravi, da je to prestaro za njene živce in me prosi, če lahko utihnem," je zaupala Tina.

Tina svoj prosti čas posveča igranju video iger in družabnih iger, rada bere fantazijske knjige in se druži s svojimi prijatelji. Na oddajo Slovenija ima talent jo je že večkrat želel prijaviti njen oče, tokrat pa se je opogumila in se odločila, da bo stopila na naš oder. "Pomembno mi je, da se občinstvo zabava in tudi, če bo nastop slab, da se vsaj malo nasmejijo in imajo dobro voljo," je dodala Tina. 

Njen nastop je hitro pridobil naklonjenost celotnega občinstva, med drugim smo lahko videli tudi ponosnega očeta v publiki, ki je spodbujal svojo hčerko.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednjo nedeljo, 5. novembra, bomo priča prvi polfinalni oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent. Za ogled v živo se lahko prijavite TUKAJ! Vse pretekle oddaje te sezone pa si lahko ogledate na VOYO.

Slovenija ima talent - vse avdicijske oddaje si lahko ogledate na VOYO!
Slovenija ima talent - vse avdicijske oddaje si lahko ogledate na VOYO!FOTO: POP TV
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
Preberi še
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
S stola je vrgla Lada Bizovičarja
Preberi še
S stola je vrgla Lada Bizovičarja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413