Barbarin odnos razbesnel sotekmovalko: 'Če ti to nič ne pomeni, pojdi domov'

Barbarin odnos razbesnel sotekmovalko: 'Če ti to nič ne pomeni, pojdi domov'

M. A.
17.03.2023, 5:00
0
MasterChef je šele v drugem tednu tekmovanja, pa so se med tekmovalci že pojavile prve zamere in slaba volja. Zdi se, da je za to poskrbela Barbara Nonis, ki je na včerajšnjem izzivu za sestavino, s katero morajo vsi kuhati, izbrala artičoko, s tem pa pošteno razjezila tekmovalce. Slaba volja pa se bo danes nadaljevala.

Ko v sredini epizodi Barbari ni uspelo dokazati, kaj vse lahko stori s svojo priljubljeno sestavino, artičoko, je včeraj sklenila, da je čas, da se sinoči dokaže še enkrat, pa čeprav je s tem obremenila tudi vse druge tekmovalce. Vseh 10 tekmovalcev, ki si še ni prislužilo balkona, je namreč kuhalo z 10 sestavinami, po eno pa je izbral vsak tekmovalec. Ker se je Barbara odločila za artičoko, jo je nekaterim s tem pošteno zagodla.

Nocoj bodo tekmovalci sprva tekmovali v prepoznavanju sirov, zdi pa se, da ena izmed sotekmovalk še posebej zameri Barbari in da ta preprosto ne more storiti nič prav. Več v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Artičoke, zelenjava, o kateri ta hip govori vsa Slovenija

Ne zamudite nove epizode nocoj ob 21.10 na POP TV, že zdaj pa si jo lahko predpremierno ogledate na VOYO, kjer najdete tudi zamujene epizode. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

MasterChef Slovenija
MasterChef Slovenija