Zadovoljna.si
Sandra Auer

Trači

Spor med Sandro Auer in Ines Juranović odmeva tudi 10 let kasneje

M. A.
24. 11. 2020 12.42
10

POP TV v prihodnjem mesecu slavi 25. obletnico začetka delovanja, v teh letih pa je omenjena televizijska postaja nanizala lepo število priljubljenih serij in šovov, številni izmed njih pa v slovenski javnosti odmevajo še leta kasneje. Eden izmed najbolj ikoničnih trenutkov se je zagotovo zgodil v prvi sezoni šova Big Brother slavnih pred davnimi 10 leti, ko sta se Sandra Auer in Ines Juratović sporekli zaradi sira. Pa se spomnite, kaj se je zares zgodilo?

Pisalo se je leto 2010 in poletje se je že prevesilo v jesen, ko se je 14 znanih obrazov slovenske estrade odpravilo v prvo sezono šova Big Brother slavnih. Prevrtimo čas nekaj tednov naprej v deveti teden tekmovanja, ko so bili številni tekmovalci že izjemno živčni, poleg tega pa so močno pogrešali tudi svobodo in svoje domače, to pa je bilo dovolj, da je prišlo do spora med misico Ines Juratović in pevko Sandro Auer, ki odmeva tudi deset let pozneje – skoraj do dneva natančno. Bil je namreč 29. november 2010, ko smo Slovenci spremljali enega najodmevnejših prepirov v zgodovini slovenskih resničnostnih šovov, ta pa še danes nasmeji številne. 

Sandra in Ines sta bili tisti teden odgovorni za izbiro in nakup luksuznih dobrin iz trgovine Big Brotherja, završalo pa je naslednji večer, ko so začeli padati očitki, kdo se je bolj žrtvoval za skupino in kdo je vztrajal pri izdelkih zase. ''Jaz sem se odrekla stvarem, ki si jih želim, da lahko kupimo več za skupino,'' je dejala Ines, Sandra pa ji je vrnila žogico, da jo lahko spomni, kaj vse si je privoščila v preteklem tednu. Prepir se je hitro stopnjeval, oporekanja iz ene in druge strani pa so vse bolj ognjevito letela čez hišo, dokler nista bili tekmovalki že nevarno blizu, strasti pa je moral miriti celo Gena Zeneli. Obudite spomin na neverjeten prepir v spodnjem videu. 

Ne spreglejte ostalih pogovorov, s katerimi se ob 25. obletnici POP TV spominjamo številnih šovov in serij, ki smo jih radi spremljali. Med drugim je svetovno znani koreograf Miha Krušič, ki stoji za plesnimi točkami v šovih Znan obraz ima svoj glas, Slovenija ima talent in Zvezde plešejo, spregovoril tudi o usklajevanju kariere z družino, Tina Gorenjak je iskreno spregovorila o svoji bitki z rakom na dojki, Alma Rekić pa se je spominjala svojih sodniških dni v šovu MasterChef Slovenija.

Tina Gorenjak: Šele takrat sem se začela zavedati, kako zelo naše misli vplivajo na naše zdravje
Preberi še
Tina Gorenjak: Šele takrat sem se začela zavedati, kako zelo naše misli vplivajo na naše zdravje
Prepir zaradi izbire luksuznih dobrin v hiši Big Brother slavnih med Sandro in Ines je poskrbel za enega najbolj odmevnih prepirov v zgodovini slovenskih resničnostnih šovov.
Prepir zaradi izbire luksuznih dobrin v hiši Big Brother slavnih med Sandro in Ines je poskrbel za enega najbolj odmevnih prepirov v zgodovini slovenskih resničnostnih šovov.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493