Blaž Švab poskrbel za neverjetno presenečenje

M. A.
11.10.2019, 7:55
3
Blaž Švab in njegovi Modrijani so v minulih letih postali sinonim za zabavanje slovenskih množic, njihova pesem Ti moja rožica pa je na platformi YouTube zbrala na milijone ogledov. Zvezdniška ruleta v šovu Znan obraz ima svoj glas je Maticu Supovcu, pevcu ansambla Unikat, minulo nedeljo namenila prav imitacijo Blaža, Matic pa mu je nato celo poslal SMS sporočilo, da ga o tem obvesti. Odgovora ni bilo, a nekaj ur pozneje je Blaž vkorakal na vajo in Matica navdušil s prav posebnim presenečenjem.

Matic Supovec je vsak teden na zvezdniški ruleti povedal, da si želi nekaj ’domačega’, in to nedeljo se mu bo želja končno izpolnila. Po imitacijah skupin AC/DC in Inner Circle ter Mansa Zelmerlowa si bo ta teden nadel nošo Blaža Švaba. A ne mislimo v prenesenem pomenu, temveč dejansko pravo nošo, s katero ga je na vaji presenetil priljubljeni pevec!

PREBERI ŠE
'Modrijan' za hčerko izbral nenavadno ime

Blaž je Maticu zaupal, da mora biti pozoren na boke.
Blaž je Maticu zaupal, da mora biti pozoren na boke.FOTO: POP TV

"To je moja edina noša, ki je dala čez ne 200 žensk, ampak 2000 nastopov in nanjo sem zelo navezan," mu je povedal Blaž, ki mu je že pred tem svetoval, da mora pri nastopu paziti predvsem na miganje z boki. Noša pa ni bila edino presenečenje, za katero je poskrbel priljubljeni pevec, temveč je Maticu obljubil tudi, da na odru ne bo sam. Pravi Blaž je namreč vedno v družbi svojih Modrijanov, zakaj bi bilo torej pri Maticu kakorkoli drugače?"Ob meni so vedno še ostali Modrijani, zato sem se z njimi zmenil, da pridejo in bodo peli in igrali tudi s tabo," je presenetil Matica. Presenečenje si lahko ogledate v videu, v nedeljo ob 20.00 pa nikakor ne zamudite Modrijanov z ’novim Blažem’ na odru šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV.

Pred novim izzivom pa so tudi ostali nastopajoči. Prav posebno preobrazbo bosta doživela Eva Boto in Srđan Milovanović, ki se bosta preobrazila v morsko deklico Arielo in raka Sebastiana. Čakata nas še dva slovenska nastopa, in sicer se bo Maja Oderlap prelevila v Tatjano Gros, Ana Dežman pa v Nino Vodopivec, bivšo pevko skupine Tabu, v pop vode pa bosta zaplula Petra Zore in David Amaro; prvo čaka edinstvena Beyonce, David pa bo postal Justin Bieber. Poseben izziv čaka tudi Alexa Volaska, saj bo v slogu skupine Monty Python prepeval tisto vsem znano Always Look on the Bright Side of Life.

PREBERI ŠE
Odziv Slovencev na priznanje, da je gej, ga je presenetil

Prejšnji teden je postal Inner Circle, to nedeljo pa bo Matic Supovec postal Blaž Švab.
Prejšnji teden je postal Inner Circle, to nedeljo pa bo Matic Supovec postal Blaž Švab.FOTO: Miro Majcen