Zadovoljna.si
Blaževa mama

Oddaje

Blaževa mama povedala, kaj si misli o Kristini

M. A.
23. 12. 2022 05.00
1

Sanjski moški, najbolj vroč šov te jeseni, je prišel h koncu, debata o dogajanju v (in po) šovu pa ne pojenja. Zdaj se je oglasila tudi Blaževa mama Barbara.

Da je Blaž Kričej Režek v finalni epizodi tokratne sezone šova Sanjski moški zadnjo vrtnico podelil Kristini Miler, vedo že vsi, pred dnevi pa sta nam zaupala, da sta še skupaj in kakšne načrte imata za naslednje leto. A le nekaj dni po tem intervjuju je med njima dokončno počilo in odločila sta se, da gresta vsak svojo pot. Kot sta zaupala v oddaji POP IN, še vseeno dopuščata možnost, da nekoč najdeta pot nazaj drug k drugemu.

Blaž in Kristina razkrila, ali sta še skupaj
Preberi še
Blaž in Kristina razkrila, ali sta še skupaj

Zdaj pa se je oglasila tudi Blaževa mama Barbara, ki smo jo spoznali že v šovu, ko je obiskala nekaj deklet, v finalni epizodi pa je svojemu sinu tudi svetovala. Kristina jo je navdušila že takrat, zdaj pa je svoje misli strnila še na Instagramu. 

"Vsi se kar malo poslavljamo od vsega, kar se nam je zgodilo. Jaz sem recimo spoznala cel kup čudovitih ljudi, med drugim seveda Kristino in to ravno v tej obleki," je zapisala, njeno zgodbo (objava, ki na Instagramu izgine po 24 urah, op. a.) pa je delila tudi Kristina in ob tem še dodala: "Ja, tudi ti si bila prav lepa. In najin prvi pogovor je bil prijeten, sproščen, sem že takrat vedela, da se bova super razumeli."

Kristina je delila Barbarino zgodbo in jo tudi sama pohvalila.
Kristina je delila Barbarino zgodbo in jo tudi sama pohvalila.FOTO: POP TV

 

Pred finalno odločitvijo je Blaž Kričej Režek na posvet povabil tudi svoja starša.
Pred finalno odločitvijo je Blaž Kričej Režek na posvet povabil tudi svoja starša.FOTO: POP TV

Tako Kristina kot Blaž sta torej trenutno samska, vse njune avanture in celotno zgodbo šova Sanjski moški pa še vedno najdete na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški Hrvaške
Sanjski moški HrvaškeFOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375