Branko iz Ljubezni po domače doživel nenavadno nesrečo

M. A.
26.09.2020, 6:00
1
Potem ko so prva srečanja in hitri zmenki v Štanjelu razkrili, kaj si o svojih kandidatih zares misli Metka Šeškar, je zdaj čas, da njena izbrana četvorka pride v njen dom; dom, ki ga je zgradila z lastnimi prihranki in s svojimi rokami. A usoda bo skorajda posegla med Metko in Branka, saj je slednji le nekaj dni pred prihodom doživel nenavadno nesrečo.

Metka Šeškarje že v predstavitveni oddaji jasno in glasno povedala, da je v njeno življenje končno prišel čas, ko sebe postavlja na prvo mesto, to pa je dosegla tudi tako, da je nekega povsem običajnega nedeljskega jutra skuhala kosilo, spakirala svoje stvari in zapustila moža, s katerim je bila v zakonu dolgih 45 let. Ko smo jo pred časom tudi mi vprašali, kaj svetuje vsem tistim, ki vztrajajo v zakonu brez ljubezni, se je nasmejala, zamahnila z roko in nam zaupala:'Rekla bi jim, da je to neumnost! Jaz sem v takšnem zakonu vztrajala 45 let in sem izgubila praktično vse življenje. Zato zdaj potrebujem teh nekaj let, ko bom še na svetu, da se imam lepo. Saj se imam tudi zdaj, ko sem sama, ker imam veliko prijateljev in prijateljic, s katerimi se krasno zabavam.'

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

Metka je tako zdaj odločena, da užije leta, ki so pred njo, moški, ki jih je povabila k sebi domov, pa so tako pred resno nalogo, saj jim zagotovo ne bo preveč popuščala. Mi pa razkrivamo delček jutrišnje oddaje, v kateri se bo Branko Cvekna Metkino povabilo sicer odzval, a bo k njej prišel malce poškodovan. Kaj se mu je zgodilo, si oglejte v spodnjem videu.

Metka že prvi dan za svoje kandidate pripravlja veliko presenečenje. Ker je vse življenje vse počela sama, prav tako pa zdaj živi sama in posledično skrbi za vse, se je odločila, da ves čas gostovanja kandidatov ne bo mignila s prstom. Tako jim bo že prvi dan razdelila naloge, sama pa jih bo spremljala prek skrite kamere. In kako se bo odrezal Branko, ki ima roko v mavcu? Ne zamudite nove epizode priljubljenega šova Ljubezen po domačejutri, 27. septembra, ob 20.00 na POP TV, že nocoj od 20.00 naprej pa si jo lahko predpremierno ogledate tudi na VOYO.

PREBERI ŠE
Sabina in Janez poskrbela za pravi šov

Branko Cvek k Metki domov prihaja s poškodovano glavo in roko v mavcu, saj je le nekaj dni prej doživel nenavadno nesrečo na kolesu.
Branko Cvek k Metki domov prihaja s poškodovano glavo in roko v mavcu, saj je le nekaj dni prej doživel nenavadno nesrečo na kolesu.FOTO: POP TV