Zadovoljna.si
Cirkus Star

Oddaje

Cirkus Star sta se prebili na finalni oder šova Slovenija ima talent

Zadovoljna.si
07. 11. 2023 05.00
0

V prvi polfinalni oddaji devete sezone Slovenija ima talent sta mesto v finalu osvojili akrobatki iz Cirkus Star, 10- in 12-letna Ajda in Valentina, ki sta hkrati letošnji najmlajši finalistki. Dekleti sta pripravili napeto točko, v katero sta vključili tudi elemente ognja. Glasovanje med njima in Nežo Tuma je bilo zelo napeto, a vsi člani žirije so svoj glas namenili Cirkus Star, kar ju je popeljalo v finale.

Preteklo nedeljo smo spremljali prvo polfinalno oddajo devete sezone Slovenija ima talent, kjer sta mesto v finalu osvojili akrobatki iz Cirkus Star. Cirkus Star sestavljata 10- in 12-letno dekle Ajda in Valentina iz Kopra. S svojo osupljivo točko na visečem obroču sta dekleti navdušili žirijo, prejeli sta Ladov zlati gumb ter se uvrstili v polfinale, s čimer sta postali letošnji najmlajši polfinalistki.

Cirkus Star
Cirkus StarFOTO: POP TV
Nastop, o katerem danes govori vsa Slovenija
Preberi še
Nastop, o katerem danes govori vsa Slovenija

Pred polfinalnim nastopom sta dekleti povedali, da jima je zlati gumb polepšal cel mesec. "Spoznali sva se v vrtcu, takrat še nisva bili najboljši prijateljici, potem pa sva se zelo zbližali, ko sva začeli skupaj trenirati," sta zaupali nasmejani dekleti. Dodali sta, da sta si izmislili igrico, ki jo igrata na drevesih, kjer oponašata živali in se zabavata. "Ko sva na drevesu, se zabavava, ko pa sva na treningu, pa to vzameva resno," sta pojasnili. 

Simpatični najstnici sta povedali, da njuna točka predstavlja nadaljevanje njune prijateljske zgodbe. "Se skupaj boriva in sva skupaj v vsem, kar nama pride nasproti. Midve sanjava o tem, da bi zažareli kot prave cirkuške zvezde in da bi zmagali na Talentih," sta dodali dekleti iz Cirkus Star.

S tokratnim nastopom sta ponovno navdušili celo Slovenijo. Da bi bil njihov nastop še bolj drzen, sta dekleti svojo točko izvedli ob spremljavi ognja. S svojo točko sta navdušili prav vse žirante. Po nastopu sta punci povedali, da sta med intenzivnimi treningi vajeni mnogih poškodb, vključno z modricami. "Na treningu dobiva tudi modrice, ampak kasneje se na to navadiš. Zelo je dobro, da greš v kakšno mrzlo reko in ti takoj vse pozdravi," sta zaupali po nastopu.  Za mesto na finalnem odru se je žirija morala odločiti med Nežo Tuma in Cirkus Star. Žirija je svoj glas enotno namenila mladima akrobatkama iz Cirkus Star, kar ju je uvrstilo v finale.

S stola je vrgla Lada Bizovičarja
Preberi še
S stola je vrgla Lada Bizovičarja
13-letna raperka dvignila celotno Slovenijo na noge
Preberi še
13-letna raperka dvignila celotno Slovenijo na noge

Ne zamudite naslednje polfinalne oddaje prihodnjo nedeljo ob 20. uri na POP TV. Vse zamujene oddaje pa si lahko vedno ogledate na VOYO. Bi si radi oddajo Slovenija ima talent ogledali v živo?  V spodnjem članku izpolnite prijavnico in morda bosta karti za ogled nedeljske oddaje vaši!

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

Vsi, ki svoj talent skrbno skrivate in bi ga želeli predstaviti celotni Sloveniji v novi sezoni Slovenija ima talent, lahko najdete prijavnico v spodnjem članku. Morda boste prav vi postali nova slovenska zvezda!

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399