Zadovoljna.si
Jakob Močnik

Oddaje

Čustvena priredba po zlomu srca pustila žirijo brez besed

Zadovoljna.si
17. 10. 2023 05.00
0

V novi epizodi šova Slovenija ima talent se je vrnil Jakob Močnik. 20-letni Jakob, ki veliko svojega časa posveča tudi TikToku, je letos navdušil žirante s svojo priredbo znane skladbe. Mlad fant je namreč doživel velik zlom srca, saj mu dekle ni odgovorilo nazaj.

Preteklo nedeljo smo v novi oddaji Slovenija ima talent ponovno videli 20-letnega pevca Jakoba Močnika, ki smo ga že spoznali v prejšnji sezoni. Jakob je pridobil priljubljenost tudi na TikToku, kjer ga v živem prenosu večkrat slišimo peti. Jakob je v intervjuju pred nastopom povedal, da ga na družbenih omrežjih zelo podpirajo. "Dobim veliko všečkov in komentarjev, danes pa me zanima, ali me podpirajo tudi žirantje," je dodal Jakob pred nastopom.

"Vmes sem veliko vadil in objavljal posnetke na TikToku, danes pa sem se prišel ponovno predstavit," je začel Jakob ob prihodu na oder. Odločil se je za slovensko priredbo skladbe Another Love Toma Odella, ki jo je sam priredil. Priznal je, da mu je punca strla srce in se je odločil, da čustva zlije v skladbo. Dekle mu preprosto ni več odgovarjalo nazaj na družbenih aplikacijah. Čeprav sprva ni bil najbolj prepričan v svojo skladbo, je bil nato zadovoljen z rezultatom.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednja nedelja, 22. oktobra, obeta nadaljevanje devete sezone šova Slovenija ima talent. Vsako nedeljo nas čakajo trenutki solz, smeha, objemov in zabave za celotno družino. Deveta sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent prinaša številne novosti, med drugim pa je v zgodovini šova prvič padlo kar šest zlatih gumbov med avdicijami! Kateri član žirije jih je pritisnil in za koga, bomo izvedeli kmalu. Vse zamujene oddaje pa si lahko ogledate na VOYO!

30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Angelski glas 20-letnice navdušil Slovenijo
Preberi še
Angelski glas 20-letnice navdušil Slovenijo
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478