Zadovoljna.si
Darko Flis

Oddaje

Upokojeni varnostnik združil borilno veščino z narodnozabavno glasbo

M.S
07. 10. 2023 05.00
0

Preteklo nedeljo smo bili priča navdihujočemu nastopu v oddaji Slovenija ima talent. Karateist Darko Flis je združil borilno veščino s slovensko narodnozabavno glasbo. Čeprav se ni uvrstil v naslednji krog, je 67-letni Darko izjemno ponosen na svoj nastop.

Preteklo nedeljo smo doživeli zabaven nastop v oddaji Slovenija ima talent, kjer so se predstavili novi talenti in nas popolnoma očarali. Karateist Darko Flis je s svojo izjemno točko združil borilno veščino s slovensko narodnozabavno glasbo. Čeprav se Darko ni uspel uvrstiti v naslednji krog tekmovanja, je vseeno uspel narisati nasmeh na obrazih vseh članov žirije.

67-letni Darko Flis
67-letni Darko FlisFOTO: Slovenija ima talent

67-letni Darko Flis nam je v intervjuju pred svojim nastopom razkril podrobnosti o svojem življenju. Povedal nam je, da nima družine in žene, pri čemer se je pošalil, da so ga ženske zapuščale, ker so se raje odločile za druge moške. Sedaj je Darko upokojen varnostnik, ki svoj dragoceni čas posveča svoji strastni ljubezni – karateju. S smehom je dodal, da ni nikoli bil pristaš trdega dela in da ni ravno vztrajen, saj hitro obupa z namenom, da mu ni treba česar koli početi.

Darko nam je zaupal, da je v svoji karateistični karieri postavil kar sedem rekordov, med drugim tudi v razbijanju kvadrovcev in strešnikov. Izkazal se je še v nekoliko nenavadnem dosežku, ko se je vozilo peljalo čez njega. "Moj največji rekord pa je, da sem se udeležil avdicije za oddajo Slovenija ima talent," je z nasmehom zaključil Darko. Čeprav se ni uvrstil naprej v tekmovanju, je izrazil svojo ponos nad tem, da se je predstavil na televiziji, in upa, da bo to morda pripomoglo k temu, da si končno najde kakšno dekle.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Jutrišnja nedelja, 8. oktobra, obeta na POP TV ob 20.00 nadaljevanje devete sezone šova Slovenija ima talent. Epizodo pa si lahko že danes ogledate na  VOYO!

Vsako nedeljo nas čakajo trenutki solz, smeha, objemov in zabave za celotno družino. Deveta sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent prinaša številne novosti, med drugim pa je v zgodovini šova prvič padlo kar šest zlatih gumbov med avdicijami! Kateri član žirije jih je pritisnil in za koga, boste izvedeli kmalu. Ne zamudite!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493