Zadovoljna.si
DA

Oddaje

Ana Praznik na robu solz: 'Mama je ena sama'

M. A.
07. 05. 2021 07.58
0

Težko pričakovana oddaja Delovna akcija se nocoj končno vrača na POP TV, voditeljica Ana Praznik pa nas bo tokrat presenetila s še posebej ganljivo zgodbo, ki kaže, da je mogoče vse, če doma biva ljubezen. Mojstri Delovne akcije odhajajo v prestolnico, kjer bodo presenetili tesno povezana mamo in sina.

Tokrat bomo spoznali zgodbo 50-letne Nike Jurjevčič, ki v stanovanju v Ljubljani živi že skoraj trideset let. Pred nekaj leti se je po moževi razkriti ljubezenski aferi z njim sporazumno razšla, še naprej pa si stanovanje deli s sinom Nejcem, sicer absolventom Fakultete za šport, ki je v zadnjih letih prevzel funkcijo glave družine in mami nudil čustveno oporo. Leto dni po ločitvi so Niki namreč diagnosticirali raka na dojkah, med burnim dogajanjem, ki sta ga zaznamovala ločitev staršev in mamina bolezen, pa so Nejcu še začele odpovedovati ledvice. Položaj so še dodatno poslabšali težki pogoji, v katerih živita mama in sin. Zato se Ana ni obotavljala niti za hip, ko je bilo treba priskočiti na pomoč. "Res je, da bi se lahko pri teh letih že odselil na svoje, a zaobljubil sem se, da bom pomagal mami. Njena bolezen je prehuda in moja ljubezen do nje je prevelika," je povedal Nejc in ganil tudi Ano Praznik. Več si oglejte v spodnjem videu.

Delovna akcija se na POP TV v novem terminu vrača nocoj ob 20.00, že zdaj pa si lahko novo epizodo ekskluzivno ogledate na VOYO. Ta konec tedna ne spreglejte tudi dveh novih epizod šova Sanjski moški, ko v borbo za Gregorjevo srce vstopa kar pet novih tekmovalk ... Spoznajte jih TUKAJ.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nejc Jurjevčič
Nejc JurjevčičFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493