Zadovoljna.si
Delovna akcije Perko

Oddaje

Tako tragične zgodbe Delovna akcija še ni doživela

M. A.
07. 05. 2022 05.00
0

V Delovni akciji smo že vajeni krutih in žalostnih življenjskih zgodb, a morebiti je zgodba Dejana Perka najbolj žalostna do zdaj, saj mu je v življenju, ko se je soočil z eno tragedijo, že sledila druga. A ni bilo vedno tako. Sprva je živel lepo in srečno otroštvo, brez pomanjkanja in z ljubeznijo obeh staršev. Nato pa se je vse spremenilo.

Vse se je spremenilo, ko je za rakom zbolel njegov oče in ko se je družina soočala s hudo in težko diagnozo, je na družinska vrata potrkala nova tragedija. Dejanovo mamo je namreč zalezoval moški in ji nekega dne sledil v salon, kjer jo je zadavil, da je zgodba še hujša, pa jo je tam našel prav Dejan. 'Ne znam opisati, kako je živeti v moji koži. V mojem življenju je bilo žalostno otroštvo, tragedije, bolezni, a na koncu ostaja upanje v boljši jutri,' ob tem še vedno dodaja Dejan Perko, ki se zdaj tudi sam sooča s hudo diagnozo: zbolel je namreč za rakom zgornjega žrela.

To so slovenski šovi, ki se vračajo to pomlad
Preberi še
To so slovenski šovi, ki se vračajo to pomlad

Čeprav marsičesa nima, pa ima ljubezen. Ta se je zgodila na prvi pogled, ko je spoznal Jenebeth, ki je v Slovenijo prišla s Filipinov v želji po boljšem življenju. A tudi njuna zgodba ni bila enostavna. Ko je prišla s Filipinov, se je namreč sprva zaposlila pri sestri, ki je prav tako živela v Sloveniji in trdo delala, da si je lahko privoščila zgolj osnovne dobrine. Nato pa jo je nekega dne sestra odjavila, ji tega ni povedala, posledično pa so Jenebeth deportirali in jo odpeljali v Nemčijo v dom za tujce. Kar jo je najbolj prizadelo, je bilo to, da je prav v tem času umrla njena mati, sama pa za to sploh ni vedela. Ko se je vrnila domov, mame ni bilo več.

V življenju Dejana Perka je eni tragediji že sledila druga.
V življenju Dejana Perka je eni tragediji že sledila druga.FOTO: POP TV

Dejan in Jenebeth sta se končno spet našla in se poročila. Ko sta mislila, da je tudi v njuno življenje vstopila sreča, pa je le nekaj tednov pred porodom njune hčerke ta umrla, posledično pa se je moral Dejan še soočiti z omenjeno diagnozo. Zdaj mu je odpovedala še ščitnica. Trenutek, ko se bodo njihova življenja spremenila, si oglejte v spodnjem videu.

A kot je Dejan sam omenil, je vedno treba imeti vero v boljši jutri. To bo tokrat v življenje Dejana in Jenebeth vnesla Ana Praznik, voditeljica Delovne akcije, ki bo Perkovima skupaj s svojimi mojstri prenovila dom. Zares presunljivo zgodbo ne zamudite nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi vse minule prenove preteklih sezon.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ana Praznik bo tokrat osrečila družino Perko, ki je v življenju prestala marsikaj.
Ana Praznik bo tokrat osrečila družino Perko, ki je v življenju prestala marsikaj.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413