Zadovoljna.si
Ana Praznik

Oddaje

Delovna akcija se za kratek čas poslavlja, prihaja pa ...

M. A.
16. 04. 2021 07.43
0

Nedeljski večeri so bili na POP TV v preteklih tednih rezervirani za ganljive zgodbe, ki jih Ana Praznik s svojimi mojstri odkriva v priljubljeni oddaji Delovna akcija, zdaj pa so pred njimi novi izzivi. Medtem ko bodo po vsej Sloveniji skrbeli za nove prenove, ki nam jih bodo razkrili že v naslednjem mesecu, pa ta konec tedna na POP TV prihaja najtežje pričakovan šov te pomladi, Sanjski moški.

Odkar smo izvedeli, da bo prav Gregor Čeglaj iskal ljubezen v novem resničnostnem šovu Sanjski moški, številni ljubitelji šovov nestrpno čakajo začetek predvajanja in ta teden ga bomo tudi dočakali: prva spoznanja, prve poglede in ukradene dotike ter morebiti celo prve iskrice bomo na POP TV spremljali že jutri, 17. aprila, ob 20.00, že danes pa ekskluzivno tudi na VOYO

V prvi in drugi epizodi – druga epizoda prihaja na POP TV v nedeljo ob 20.00 – bo Gregor spoznal 18 deklet, ki se bodo borila za njegovo srce, a sanjski moški odkrito priznava, da je bil tako nervozen, da si je zapomnil le tri imena. "Prvi večer, če verjameš ali ne, sem si od osemnajstih deklet zapomnil le tri imena. In eno od teh treh deklet sem poznal že od prej! Vse sem pozabil ... Pol stvari, ki bi jih moral povedati, sem pozabil, tudi pol vprašanj ... Vse sem pozabil." 

Sanjskega moškega osramotila že prvi večer
Preberi še
Sanjskega moškega osramotila že prvi večer

Številna dekleta pa so v želji, da bi si jih Gregor zapomnil, ubrale taktiko z darili in tako bo Gregor prvi večer deležen kar nekaj unikatnih daril. Sam priznava, da najbolj ceni malenkosti, mi pa smo ga obiskali na prizorišču snemanju šova in ga vprašali, kakšna presenečenja je v preteklosti dekletom pripravil sam ali pa jih je bil morebiti celo deležen. Posebno prigodo iz preteklosti nam je zaupal v spodnjem videu.

Delovna akcija se na POP TV vrača že maja, ta konec tedna pa v soboto in nedeljo ob 20.00 ne zamudite začetka šova Sanjski moški, sledi pa še komentatorska oddaja Vrtnice in vino. Obe oddaji si lahko že dan prej ekskluzivno ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493