Zadovoljna.si
Delovna akcija

Oddaje

Delovna akcija se vrača v novem terminu

M. A.
04. 05. 2021 08.24
1

Po tem, ko je pridna ekipa Delovne akcije prve pomladne mesece letošnjega leta izkoristila za pisanje novih lepih zgodb, zdaj prihaja čas, da jih gledalci tudi spoznamo. Ana Praznik in njeni iznajdljivi mojstri se na POP TV vračajo že ta teden, a v novem terminu. Od zdaj naprej bomo Delovno akcijo spremljali ob petkih ob 20.00.

Ana Praznik tudi to pomlad ni počivala in je bila v lovu za novimi življenjskimi zgodbami in ljudmi, ki potrebujejo malo pomoči, da si povrnejo vero v boljši jutri. V novi epizodi, ki na POP TV prihaja ta petek ob 20.00, bomo tako spoznali Niko Jurjevčič, ki v istem stanovanju v Ljubljani živi že skoraj trideset let. Še pred nekaj leti si ga je delila s sinom in možem, s katerim pa se je po razkriti ljubezenski aferi sporazumno razšla. Funkcijo glave družine je tako prevzel sin Nejc, leto dni po ločitvi pa so Niki diagnosticirali še raka na dojkah. Med burnim dogajanjem, ki sta ga zaznamovali ločitev staršev in mamina bolezen, je Nejcu začela odpovedovati ledvica. Položaj so še dodatno poslabšali težki pogoji, v katerih živita mama in sin, zato se Ana ni obotavljala niti za hip, ko je bilo treba priskočiti na pomoč. Njune zgodbe ne zamudite ta petek ob 20.00, že dan prej pa si jo lahko ekskluzivno ogledate na VOYO.

19 let kasneje je spomin še vedno zelo živ
Preberi še
19 let kasneje je spomin še vedno zelo živ

V novem terminu tudi priljubljena slovenska serija Najini mostovi

Medtem ko si lahko najbolj goreči oboževalci serije Najini mostovi njen zaključek že ogledate na VOYO, pa jo boste lahko na POP TV od zdaj naprej spremljali med ponedeljkom in četrtkom ob 20.00. Ob tem ne pozabite na kuharsko tekmovanje MasterChef Slovenija, ki se vrača k svojemu stalnemu terminu ob četrtkih in petkih ob 20.00, prav ta teden pa se bo za obstanek v tekmovanju pomerila najboljša deseterica.

Delovna akcija se v petek ob 20.00 vrača na POP TV.
Delovna akcija se v petek ob 20.00 vrača na POP TV.FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Najini mostovi
Najini mostoviFOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493