Zadovoljna.si
Domen Beribak - MasterChef 2024

Oddaje

Uf, kako ga bo oštel Luka Jezeršek

E.R.
17. 04. 2024 05.00
0

V MasterChefu tekmovalce nocoj čaka individualni test, med katerim pa se bo Domen znašel na zatožni klopi.

Tekmovalce nocoj čaka individualni test. Pred njimi sta dva kroga kuhanja, na balkonu pa bo prosto samo eno mesto. Sodniki bodo pred tekmovalce postavili najkakovostnejše kose govedine in piščanca, oni pa bodo sami izbrali, s katero vrsto mesa bodo kuhali. Ko bo eden od tekmovalcev izbral določen kos mesa, ga ne bo mogel izbrati noben drug. 

Solze so tekle v potokih, brez nje MasterChef ne bo več isti
Preberi še
Solze so tekle v potokih, brez nje MasterChef ne bo več isti

Tekmovalca, ki bo izbiral prvi, bo določil Rok, vsakega naslednjega pa bo potem določil tisti, ki bo izbiral. Vsak bo nato z izbranim kosom mesa poskušal navdušiti sodnike in se uvrstiti v naslednji krog, kamor bosta prišli najboljša jed iz piščančjega in najboljša jed iz govejega mesa. 

Ostali pa bodo avtomatsko pristali na izločitvenem testu.

Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je prišel v MasterChefa
Preberi še
Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je prišel v MasterChefa

Domen se bo v prvem krogu suvereno in samozavestno lotil kuhanja, na njegovo žalost pa tega ne bo uspel prenesti na krožnik in prvo pokušanje. Sodniki bodo ves čas njegovega kuhanja izjemno nezadovoljni z njegovo predstavo, Luka Jezeršek še najbolj, saj bo vmes to kar ujel v objektiv svojega telefona in Domna pred vsemi pošteno okaral.

Kaj bo storil Domen, da bo tako razjezil sodnike? Kako se bodo odrezali ostali tekmovalci in komu bo nocoj uspelo priti na balkon? Vse to bo jasno nocoj ob 21.15 na POP TV! Vsi naročniki pa si lahko epizodo že prej ogledate na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399