Zadovoljna.si
Ana - naslovna

Oddaje

Dvojčica Ane Praznik priskočila na pomoč pri Delovni akciji

M. A.
09. 04. 2021 07.51
0

Ana Praznik je v štirih letih Delovne akcije dokazala, da so tudi ženske več kot sposobne poprijeti za marsikatero gradbeno delo, ki velja za moško, mojstri pa se tako tudi navadili na njeno pomoč. Šele takrat, ko Ane ni, pa jim postane jasno, kako prav pridejo tudi njene roke. Ko bi bile te še kako potrebne, a je bila Ana zasedena s presenečenjem za družino na drugem koncu Slovenije, pa je na pomoč priskočila kar njena dvojčica ... Ičana.

Da so se med mojstri oddaje Delovna akcija in voditeljico Ano Praznik v štirih letih sodelovanja spletla pristna prijateljstva, je razvidno že na prvi pogled, vsi pa radi poudarijo, da sta prav njihova povezanost in dobro sodelovanje ključ do uspešnih prenov, ki jih vsako nedeljo ob 20.00 spremljamo na POP TV. A včasih tudi rok zmanjka, ko so zasedene drugje, nikoli pa ne zmanjka dobre volje in pripravljenosti za spodbujanje ekipe, ko ta to najbolj potrebuje. Tako se je simpatični mojster Ičo v tokratni prenovi, ki vero v boljši jutri vrača družini Zajfridto smo že spoznali prejšnjo nedeljo – prelevil v Anino sestro dvojčico in se preimenoval v Ičano. Kako mu je šlo delo, ko se je prelevil v nasmejano svetlolasko, poglejte v spodnjem videu.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V nedeljski epizodi bomo torej priča koncu prenove družinske hiše Zajfridovih, a do takrat jim Ana pripravlja še kar nekaj presenečenj. Ker družinski člani še nikoli niso bili vsi skupaj na morju, jih bo Ana odpeljala na izlet prav tja, ob tem pa jih bo presenetila še s Suzaninim najljubšim pevcem, Dejanom Vunjakom, s katerim bodo ob dobri glasbi dočakali sončni zahod. Posebno presenečenje pa pripravljajo tudi Zajfridovi ... Ne spreglejte nedeljske epizode ob 20.00 na POP TV, že dan prej pa vas čaka na VOYO.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi
Preberi še
Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi
Delovna akcija
Delovna akcija FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493