Zadovoljna.si
Kmetija - Franc z družino

Oddaje

Najprej navdušil žirijo na Talentih, zdaj pa še sotekmovalce v Kmetiji

E.R.
26. 10. 2023 05.00
0

Franc je nedavno nastopil v šovu Slovenija ima talent, kjer je s svojim vokalom na noge dvignil celo žirijo. Nocoj bo svojo umetniško nadarjenost pokazal še sotekmovalcem v Kmetiji, kjer bo prav tako požel bučen aplavz.

Tekmovalci v Kmetiji morajo ta teden kuhati žganje, poleg tega pa poskrbeti tudi za zabavno predstavitev postopka izdelave in končnega izdelka. Za to bosta v družini v hlevu poskrbela Suzana in Franc. "Mi bomo imeli zelo dobro predstavitev. Suzana je sestavila zelo dober tekst, ki ga bom jaz povedala, Franc pa bo na malo bolj smešen način povedal svoje rime," bo povedala zadovoljna Tamara.

Franc bo nato vsem članom svoje družine prebral, kaj je sestavil, in sotekmovalci bodo vmes umirali od smeha. "Franc je pravi igralec. Njemu karkoli daš, da prebere, on se vživi in začne s tem vokalom malo tako, malo tako. Res se znajde," bo navdušeno komentirala Nuša. Več pa v spodnjem videoposnetku.

Na koncu si bo od sotekmovalcev prislužil še bučen aplavz, tako kot si ga je v eni zadnjih oddaj šova Slovenija ima talent. Več o tem si lahko preberete v spodnjem članku na portalu Moškisvet.com:

Tekmovalec Kmetije s svojim vokalom žirijo Talentov dvignil na noge
Preberi še
Tekmovalec Kmetije s svojim vokalom žirijo Talentov dvignil na noge

Ne zamudite današnje epizode Kmetije, ki se bo na POP TV pričela ob 21.00, saj bo to le eden izmed številnih zabavnih vložkov v oddaji. Enega od tekmovalcev boste imeli celo priložnost videti v ženskih vročih hlačkah plesati aerobiko. Ne zamudite!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
"Zlezla mi je pod kožo." Je to morda začetek nove romance?
Preberi še
"Zlezla mi je pod kožo." Je to morda začetek nove romance?
Ali ji bo ljubimec v šovu zlomil srce?
Preberi še
Ali ji bo ljubimec v šovu zlomil srce?
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478