Drama v vili sanjskega moškega: ’Vse štiri se nekam zaletite’

M. A.
12.02.2020, 8:00
3
Petnajst deklet, ki je preživelo prvo izločanje novega sanjskega moškega, Gorana Jurenca, se v vili še vedno spoznava in prilagaja novemu vsakdanu, nocoj pa bo na vrsti novo izločanje. Napetost bo spet na vrhuncu, kar se bo posebej pokazalo z obnašanjem ene od tekmovalk.

Ko je Gabrijela Fatorić iz Poreča pred dnevi prvič zagledala Gorana Jurenca, mu je nemudoma povedala, da ji je na prvi pogled všeč, nocoj pa bo postalo jasno, da se je zanj pripravljena tudi boriti. Zanimivo je, da jo je Goran prvi večer opisal kot eno od mirnejših deklet, a že nocoj bomo videli, da temu ni tako.

PREBERI ŠE
Kdo je skrivnostna Slovenka, ki je navdušila Gorana?

Goran, ki pove, da o Gabrijeli še ne ve veliko, razen tega, da se veliko smeji in da mu je simpatična, bo nocoj spoznal njeno drugo plat. Sprva ju čaka malce neroden zmenek, nato pa bo počilo med dekleti. "Nisem kot Ana ali Hana, jaz povem odkrito,"bo jasna Gabrijela, ki trdi, da je v šov prišla po novo izkušnjo, in ne po moškega. "Goran je res prijeten in simpatičen, a zdi se mi, da je do vsakega dekleta enak, kar sem ga tudi vprašala. Meni se zdi manipulator." Ko bodo dekleta povedala svoje mnenje, pa bo Gabrijeli prekipelo: "Zmešalo se vam je. Če bi z njim kar koli hotela imeti, bi za to poskrbela. Vse štiri se nekam zaletite!"

Loputala bodo tudi vrata.
Loputala bodo tudi vrata.FOTO: POP TV

A tudi ta izbruh ne bo vrhunec večera, saj se bo pozneje vmes vmešal še Goran, ki bo ves večer slutil, da nekaj ni v redu, situacija pa bo postala tako napeta, da bo kričanje zmotilo celo njegov zmenek s Slovenko Ano Raščan, ki je dekletom že v ponedeljek zaupala svojo žalostno življenjsko zgodbo.

Pred Goranom je težek in napet večer.
Pred Goranom je težek in napet večer.FOTO: POP TV

Za glavno presenečenje večera pa bo poskrbela kar voditeljica Antonija Blaće, ki bo dekletom sporočila, da vilo nocoj zapuščajo tri tekmovalke. Bo neprimerno obnašanje nekaterih izmed njih Goranu olajšalo odločitev? Ne zamudite napete epizode nocoj ob 20.00 na POP TV, zamujene epizode pa ne spreglejte na VOYO.

PREBERI ŠE
Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala

Pred izločitvijo treh deklet bo napetost v hiši na vrhuncu.
Pred izločitvijo treh deklet bo napetost v hiši na vrhuncu.FOTO: POP TV

Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.FOTO: POP TV