Zadovoljna.si
Ana Praznik

Oddaje

Hči Ane Praznik že stopa v (delovne) čevlje svoje mame

M. A.
28. 03. 2021 08.03
0

Čez slaba dva meseca bo minilo že pet let, odkar je Ana Praznik postala mamica mali Otji, simpatične dogodivščine s svojo hčerko pa voditeljica oddaje Delovna akcija pogosto objavlja tudi na svojih družbenih omrežjih. V nocojšnji epizodi Delovne akcije bo Ana svojo hčerkico predstavila širni Sloveniji, takoj pa bo postalo jasno, da je tako simpatičnost kot pridnost zagotovo podedovala po mami.

Ana Praznik v novi epizodi priljubljene oddaje Delovna akcija odhaja v Prekmurje, v idilično Lešnico poleg Ormoža, kjer bo presenetila družino Arnuš Babič. Edita in Sašo tam pišeta lepo ljubezensko in življenjsko zgodbo s svojimi štirimi otroki, a za to popolno sliko stoji drugačna zgodba. Kljub pomoči mnogih dobrih ljudi sta Edita in Sašo močno obremenjena z dolgovi, saj si jih je Sašo nakopal zaradi poroštva svojim staršem, zato jima denarja za obnovo hiše zmanjkuje. Ana in njeni pridni mojstri bodo sprejeli enega največjih izzivov do zdaj, saj je del omenjene hiše šele v začetni gradbeni fazi, a kot so do zdaj že večkrat dokazali, noben izziv ni prevelik, če se ga lotijo srčni ljudje.

Socialna delavka prijavila slovensko družino, na pomoč tudi občina
Preberi še
Socialna delavka prijavila slovensko družino, na pomoč tudi občina

Svojo srčnost pa bo tokrat dokazala tudi mala Otja, Anina hčerkica, ki jo njeni sledilci na Instagramu že zelo dobro poznajo. Simpatična Otja bo konec maja upihnila pet svečk na rojstnodnevni torti, tokrat pa bo iz prve roke izkusila, kam hodi mama, ko je ni doma, in kako pomaga tistim, ki v življenju potrebujejo nekoga, da jim vrne vero v boljši jutri. Simpatičen predogled si oglejte v spodnjem videu, nocoj ob 20.00 pa na POP TV ne zamudite nove epizode priljubljene oddaje. Na VOYO si jo lahko ogledate že zdaj.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493