Zadovoljna.si
Ajda in Valentina sta tudi najboljši prijateljici

Oddaje

Imamo prvih pet polfinalistov šova Slovenija ima talent

Zadovoljna.si
05. 11. 2023 05.00
0

Razburljiv nedeljski večer prinaša prvi polfinale letošnje sezone Slovenija ima talent, kjer bomo priča izjemnim talentom, ki se bodo potegovali za prestižno mesto v finalu devete sezone tekmovanja. Če vas zanima, kateri tekmovalci se bodo potegovali za mesto v šovu Slovenija ima talent, berite dalje.

Circus Star sestavljata Ajda in Valentina, stari 10 in 12 let, ki prihajata iz Kopra. Dekleti sta žirijo prepričali s svojo osupljivo točko na visečem obroču. Še posebej sta navdušili Lada Bizovičarja, ki jima je namenil svoj zlati gumb. S svojo energijo in spretnostjo sta očarali tudi žirantko Marjetko, ki je v njunem zahtevnem nastopu začutila lahkotnost.

Ajda in Valentina
Ajda in ValentinaFOTO: POP TV
Nastop, o katerem danes govori vsa Slovenija
Preberi še
Nastop, o katerem danes govori vsa Slovenija

Plesno skupino Impulz iz Kranja sestavljajo plesalke, stare od 13 do 15 let. Dekleta so s plesno točko navdušile žiranta Andreja Škufco, ki je še posebej natančen pri ocenjevanju plesnih točk. Pred nastopom so dekleta dejala, da skupina sedmih prijateljic ustvarja že skoraj devet let. Še posebej so se vtisnile v spomin zaradi svojih krikov med plesom.

Hip hop plesna skupina Impulz.
Hip hop plesna skupina Impulz.FOTO: POP TV

BiFriNa3 sestavljajo fantje iz Domžal, stari med 20 in 21 let, ki so občinstvo navdušili z rapersko točko. V svojem nastopu so predstavili avtorsko pesem z izvirnim besedilom. Njihov občutek za nenavadne tematike je opazila tudi Marjetka Vovk, ki je njihovo pesem označila za uspešnico.

BiFriNa3
BiFriNa3FOTO: POP TV

19-letna Neža Tuma je presenetila vso družino, saj staršem ni povedala, da se je sploh prijavila na tekmovanje. Spodbudili so jo prijatelji in sestrica. Njene sanje so postati pevka, kar je s svojim vokalom tudi dokazala. Še posebej se je dotaknila Ane Klašnje, ki je bila med njenim nastopom ganjena do solz. Marjetka je njen nastop označila za profesionalnega.

Neža Tuma
Neža TumaFOTO: POP TV

21-letna Nina Sirk je občinstvo osvojila s petjem Disneyjeve klasike Pocahontas. Marjetka je po njenem nastopu dejala, da bi lahko s svojim glasom živela od glasbe. "Mislim, da je zvezdnato nebo glasbe namenjeno tebi," je dodala Marjetka po Nininem nastopu.

Nina Sirk
Nina SirkFOTO: POP TV

To nedeljo, 5. novembra, bomo priča prvi polfinalni oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent. Za ogled v živo se lahko prijavite TUKAJ! Vse pretekle oddaje te sezone pa si lahko ogledate na VOYO.

Slovenija ima talent – vse avdicijske oddaje si lahko ogledate na VOYO!
Slovenija ima talent – vse avdicijske oddaje si lahko ogledate na VOYO!FOTO: POP TV
Noseča misica s svojim glasom ganila občinstvo
Preberi še
Noseča misica s svojim glasom ganila občinstvo
Tekmovalko čakalo nepozabno presenečenje
Preberi še
Tekmovalko čakalo nepozabno presenečenje

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413