Jacqueline Kale: njeno pravo ime vas bo presenetilo

J.V.
02.10.2020, 9:59
6
Jacqueline Kale iz Suhorja pri Metliki lahko trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, kjer se za njeno srce borijo štirje kandidati. Ti so povsem očarani nad njeno postavo in naravno lepoto, zelo privlačno pa se jim očitno zdi tudi njeno francosko ime, ki pa v resnici ni njeno pravo ime ...

Jacqueline Kale je v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače uspelo pritegniti kar nekaj pozornosti, tudi po zaslugi njenega eksotičnega imena. Tega zelo radi izgovarjajo tudi vsi njeni snubci, marsikdo pa ne ve, da to ni njeno pravo ime. Pred kratkim je namreč razkrila, da je tega zanjo izbral njen stric, kar naj bi bil v Srbiji, kjer se je rodila, tudi običaj. Navdih za ime je bila stevardesa, ki je očitno močno očarala njenega strica, da se je odločil, da po njej poimenuje svojo nečakinjo. 

Ko se je svetolaska pred petimi leti po 25 letih ločila, se je odločila, da v svojem življenju obrne nov list. In medtem ko se po bolečem razhodu večina žensk odloči za spremembo frizure, se je ona odločila, da nekoliko spremeni svoje ime. In tako je svoje rojstno ime Žaklina, spremenila v bolj eksotično francosko obliko tega imena in postala Jacqueline. No, na moške ima njeno novo ime vsekakor učinek!

Jacqueline Kale
Jacqueline KaleFOTO: Ana Gregorič

Kakšnega moškega pa si želi sama? 

Srečati želim zabavne in pozitivne osebe. Važno mi je, da spoznam nove ljudi, če mi bo kdo všeč, pa še toliko boljše. Mora pa biti lep, simpatičen, da se ujemava po osebnosti in izgledu. Ne želim si, da bi bil starejši od mene, sicer pa če se pošalim, lahko rečem od 18 let naprej (smeh). Ampak ne, želim si nekoga, ki je odrasel, ki je morda ločen, že ima otroke … To me ne bi motilo, tudi jaz imam dva otroka."

Nova oddaja šova Ljubezen po domače bo na sporedu to nedeljo ob 20. uri na POP TV, 24 ur prej pa si lahko že ogledate na VOYO. 

PREBERI ŠE
Jacqueline bi najraje vse poslala domov