Zadovoljna.si
Kmetija 2019 60. oddaja

Oddaje

Jan: 'Lipicanec je iz Švice.' Od kod pa bo njegov nasprotnik?

M. A.
20. 12. 2019 08.05
3

V včerajšnji napeti areni smo spremljali prvi boj za superfinale, v katerem je Jan Klobasa ugnal Marjano Povše in tako skupaj z bratom dvojčkom Tilnom postal prvi superfinalist. Nocoj pa bo v areni spet vroče, saj se bosta za drugo mesto v superfinalu udarila Rene Šantić in Luka Lampret, ki se je v finalni teden sicer uvrstil že v devetem tednu tekmovanja.

"Iz katere države izvira lipicanec," je v včerajšnji areni Marjano Povše in Jana Klobaso, ki sta se borila za vstop v superfinale na letošnji Kmetiji, vprašala voditeljica Natalija Bratkovič. Medtem ko je Marjana pravilno odgovorila, da lipicanec seveda izvira iz Slovenije, pa je Jan z odgovorom presenetil, saj je dejal, da le-ta prihaja iz Švice. S tem je požel kar nekaj posmeha sotekmovalcev, predvsem Danijel Frigelj se je ob Janovem odgovoru močno zabaval: "Marjani bi privoščil, da Jana premaga v eni igri, to bi dobro vplivalo na njegov ego. Ampak je pa bil udarec za ego ta odgovor z lipicancem. Cele dneve je skrival pratiko in se učil, na koncu pa reče, da lipicanci prihajajo iz Švice." Tudi Jan se je posul s pepelom: "Kdo tega ne ve? Lipicanec je iz Slovenije, kjer je tudi Lipica! Kdo tega ne ve … razen mene?" A kljub omenjeni napaki je Jan zmagal in sebi ter bratu zagotovil mesto v superfinalu.

Sara (Kmetija): 'Del taktike je bilo tudi kuhanje'
Preberi še
Sara (Kmetija): 'Del taktike je bilo tudi kuhanje'
Jan je menil, da lipicanec prihaja iz Švice.
Jan je menil, da lipicanec prihaja iz Švice.FOTO: POP TV

Nocoj pa bo postalo jasno, kdo bo postal Janov nasprotnik, saj v areno vstopata Luka in Rene. Porota je zanju izbrala, da se bosta najprej pomerila v spretnosti, nato v moči, pratiko pa so jima pustili za konec. Ali bo do pratike sploh prišlo ali pa bo eden izmed njiju drugega premagal že v prvih dveh igrah, ne zamudite nocoj ob 20.00 na POP TV, jutri ob 20.00 pa ne zamudite spektakularnega superfinalnega dvoboja, ki bo postregel z zadnjimi presenečenji.

Rene se bo z Luko pomeril za mesto v superfinalu letošnje Kmetije.
Rene se bo z Luko pomeril za mesto v superfinalu letošnje Kmetije.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493