Iskrica bo zanetila požar med Andreo in Janom

Iskrica bo zanetila požar med Andreo in Janom

M. A.
22.09.2022, 5:00
0
V nocojšnji epizodi Kmetije bo konkretno počilo. Tekmovalci, ki bivajo v hlevu, bodo razčistili neporavnane račune, a pogovor se bo hitro zaostril, največja pozornost pa bo na Janu in Andrei. Ker bo imela slednja med besednim obračunom v rokah nož, bo Janu prekipelo.

Andrea Libič ne skriva, da komaj čaka trenutek, ko bo lahko snela klobuk glave družine, saj je družina ne upošteva in ne dela dovolj, a do takrat jo loči še en zelo napet dan. V nocojšnji epizodi bo med člani družine v hlevu spet vroče, iskrica pa bo zanetila požar prav med Andreo in Janom Zadravcem

Slednjemu bo namreč počil film, ko bo Andrea med prepirom pristopila k njemu, v rokah pa bo držala kuhinjski nož, ki ga tudi po njegovih opozorilih ne bo želela izpustiti iz rok. Jan bo nemudoma skočil vstran in priznal, da se Andree boji in da ji ne zaupa, prepričan pa je, da njegovo mnenje delijo tudi drugi člani njegove družine, saj da so se že pogovarjali, 'da ima Andrea tak pogled, da je ne moreš pogledati naravnost v oči'. Medtem je glava družine prepričana, da je Jan le izkoristil priložnost, da je iz sebe naredil žrtev. A 25-letnik tu ni odnehal, prepričan je, da mu želi Andrea škodovati, zato ne bo več želel biti pod isto streho z njo in bo raje prenočil kar na prostem.

'Čeprav sem fant, se je bojim. Kaj veš, kdaj se ji kaj v glavi spuli,' je bil šokiran Jan. Več v spodnjem videu.

Vroče epizode Kmetije ne zamudite nocoj ob 20.00 na POP TV, ko bomo priča obračunu med obema družinama, dninarka pa bo vsak trenutek nepazljivosti družinskih članov izkoristila za načrtovanje prihodnosti. Štirje mušketirji so namreč odločeni vztrajati skupaj do konca. Najbolj neučakani si lahko epizodo predpremierno že ogledate na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jan Zadravec se po prepiru boji Andree, zato bo noč preživel kar pod drevesom.
Jan Zadravec se po prepiru boji Andree, zato bo noč preživel kar pod drevesom.FOTO: POP TV

PREBERI ŠE
Andrea: 'Ko sem se rodila, sem imela oznako obeh spolov'