Zadovoljna.si
Klika

Novice

5 top serij, ki jih ne boste mogli nehati gledati

Zadovoljna.si
12. 10. 2023 05.00
0

S poslovitvijo od toplega objema poletja se odpira vrata novim doživetjem pred zasloni. Zato smo na VOYO sestavili izbor svežih tujih serij, ki bodo v teh hladnejših dneh osvetlile vaše večere.

Sedaj, ko smo se poslovili od poletja, je čas, da usmerimo svojo pozornost na številne nove serije, ki vam bodo v teh prehodnih hladnih dneh pričarale nasmeh na obrazu. Na VOYO smo dodali sveže tuje serije, polne zabave, strahu in drame, ki jih res ne smete spregledati to jesen. Izbrali smo pet serij, ki si jih morate nujno ogledati.

1. KLIKA (Triler, Drama)

Klika
KlikaFOTO: VOYO

V seriji Klika spremljamo dolgoletni prijateljici iz otroštva, razumno in premišljeno Holly ter divjo in brezskrbno Georgii, ki se odločita za študij na univerzi v Edinburghu. Po navdušujočem prvem predavanju stroge profesorice ekonomije Jude McDermid se Georgii odloči pridružiti Judinemu ekskluzivnemu programu pripravništva, imenovanem Solasti. Holly ne naseda obljubam razkošnega življenja, toda naivna Georgii se zaplete v vrtinec divjih zabav, prepovedanih substanc in spletk, ki jih orkestrira klika Judinih deklet. Njuno nekoč trdno prijateljstvo se znajde na hudi preizkušnji.

2. LOV NA MORILCA (Kriminalka, Drama, Misterij)

Lov na morilca
Lov na morilcaFOTO: VOYO

Za ljubitelje kriminalnih serij je tu Lov na morilca, kjer spremljamo zgodbo detektiva, ki se postavi proti oblasti, se upre korupciji in nikoli ne obupa v prizadevanju, da bi razrešil skrivnostni zločin. Marca 1989 je bila sadistično umorjena 10-letna Helen Nilsson v Horbyju, kar je šokiralo celo Švedsko. Navidez nepremagljiv primer je ostal nerazrešen 15 let in pustil globoke rane na majhni skupnosti. Detektiv Per-Ake Akesson in preiskovalka Monica Olhed združita moči ter se odločita slediti namigom, da bi končno razrešila eno največjih kriminalističnih ugank v zgodovini Švedske. Serija je posneta po resničnih dogodkih.

3. MOŽ Z NAČRTOM (Komedija)

Mož z načrtom
Mož z načrtomFOTO: VOYO

V komediji spremljamo priljubljenega Matta LeBlanca v vlogi moža in očeta Adama Burnsa, ki skupaj s svojim bratom Donom vodi družinsko gradbeno podjetje. Zgodba o družini se začne, ko se Adam z ženo Andi dogovori, da po trinajstih letih prevzame več odgovornosti za dom in otroke, medtem ko se ona vrne v službo. Hitro ugotovi, da njegovi trije otroci niso ravno angelčki in so zelo navezani na telefone in internet. Kot pika na i mu brat Don deli obupne vzgojne nasvete, vendar s pomočjo Andijine spodbude ter s podporo enako obremenjenih staršev, Marie in Lowlla, Adam skuša obvladati svoje otroke, postaviti pravila in se uspešno znajti v novi vlogi.

4. NAZAJ V ŠOLO (Komedija)

Nazaj v šolo
Nazaj v šoloFOTO: VOYO

Schooled je humorna serija, ki je spin-off priljubljene serije Goldbergovi. Dogajanje se premakne v 90. leta, kjer spremljamo življenje na šoli William Penn Academy. Potem ko ji ni uspelo doseči svojih sanj o tem, da postane rock'n'roll zvezda, se Lainey Lewis vrne v svoj rodni kraj in sprejme delo učiteljice glasbe na svoji nekdanji šoli. Pri njeni pustolovščini ji družbo delajo trener Rick Mellor, novi ravnatelj John Glascott ter mladi učitelj C. B., s katerim se neprestano zapleteta v zabavne prepirčke.

 

5. BREZČASNI (Akcija, Pustolovski, Drama, Znanstvena fantastika)

Brezčasni
BrezčasniFOTO: VOYO

V seriji Brezčasni spremljamo nenavadno ekipo junakov, ki se poda na neverjetno pustolovščino. Znanstvenik Rufus Carlin, vojak Wyatt Logan in profesorica zgodovine Lucy Preston združijo moči, da se podajo na potovanje skozi čas. Njihova naloga je ustaviti skrivnostno skupino zločincev, ki potujejo skozi čas in želijo spremeniti ključne trenutke v zgodovini ter s tem preoblikovati svet, kot ga poznamo. Ob tem pa morajo paziti, da njihovo potovanje v preteklost ne vpliva na njihova življenja v sedanjosti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493