Josip (Ugodno oddam sina): 'Dolgo ne bom več zdržal'

M. A.
22.02.2021, 7:04
0
Vstopili smo v finalni teden 2. sezone hrvaškega resničnostnega šova Ugodno oddam sina, ko bodo morali Ivan, Matej, Bruno in Josip končno razkriti svoje karte in izbrati svoje bodoče žene. Čeprav vsi kandidati še tehtajo svoje možnosti in poskušajo uživati na finalnem romantičnem izletu s finalistkami (in mamami), pa je še najbolj v precepu Josip Kotlar. 'Tega ne bom več dolgo zdržal,' priznava.

Josipures ni lahko, saj je z odločitvijo kandidatk za finalni izlet presenetil vse; izbral je namreč Natali Lauc, za katero se zdi, da iskrice med njima skačejo že od začetka, ter Patricio Josipović, s katero se je kar nekajkrat zapletel v prepir, prav tako pa je Patricia večkrat poskrbela za slabo voljo med ostalimi kandidatkami. Še več, eno izmed deklet, Ivano Isabello, je celo pripeljala do tega, da je zamenjala kandidata. A odločitev je storjena in v nocojšnji epizodi bosta finalistki z Josipom in mamo Suzanopripotovali v Makarsko. Medtem ko se bosta dekleti spraševali, kako je možno, da je Josip izbral njiju, če pa sta si povsem drugačni, bo počasi živce izgubljal tudi on.

PREBERI ŠE
Bruno (Ugodno oddam sina) je danes videti povsem drugače

Ostali kandidati pa imajo drugačne načine zapeljevanja. Bruno Filipovićse bo žrtvoval, in čeprav ni ljubitelj adrenalinskih doživetij, bo svoji finalistki odpeljal v zabaviščni park, Ivan Vukelićbo dekletoma končno izpolnil veliko željo in ju odpeljal na morje, Matej Mlađenovićpa bo ... No, še vedno neodločen, kaj sploh hoče. Ne zamudite nove epizode šova Ugodno oddam sinanocoj ob 20.55 na POP TV.

Josipu je le nekaj dni pred finalno izločitvijo vse manj do smeha.
Josipu je le nekaj dni pred finalno izločitvijo vse manj do smeha.FOTO: POP TV