Zadovoljna.si
Josip NASLOVNICA

Oddaje

Josipa tik pred finalom čaka košarica

M. A.
24. 02. 2021 07.50
1

Zadnji zmenki pred finalom šova Ugodno oddam sina naj bi bili namenjeni zadnjim poskusom osvajanja, a Josipa Kotlarja, ki je že vse od začetka šova prepričan, da se dekleta zanj ne borijo dovolj, v nocojšnji epizodi čaka še en hladen tuš. Kot kaže, je Patricii dovolj, saj je prepričana, da se je fant že odločil, da v finalu izbere Natali.

Finalni izlet in zadnja dva zmenka s finalistkama v šovu Ugodno oddam sina ponujata možnost, da kandidat dokončno izbere tisto pravo zase, a kot kaže, bo odločitev Josipa Kotlarja precej enostavna, za kar bo poskrbela kar Patricia Josipović. Potem ko je včeraj z Natali Lauc preživel še en sanjski zmenek, na katerem sta si ponovno izmenjala nekaj poljubov, bo v nocojšnji epizodi čas še za zadnji zmenek s Patricio. Svetlolasa tekmovalka že dlje časa izziva tako Josipa kot tudi ostale kandidatke, o čemer smo v preteklih tednih že poročali, le nekaj dni pred finalom pa se je očitno odločila, da ji je dovolj. Tako bo sprva sicer odšla na zmenek z Josipom, a ga bo, 'ko je doživela, kar je hotela', prekinila in mu dala možnost, da dan preživi z Natali. Nenavadno odločitev in presenečenje vseh vpletenih si oglejte s spodnjem videu, ob 20.55 pa ne zamudite napetega razpleta na POP TV.

Hrvaški lepotec vse bolj razočaran nad dekleti
Preberi še
Hrvaški lepotec vse bolj razočaran nad dekleti

Druge kandidate k sreči čaka mirnejši dan. Matej Mlađenović bo celo presenetil in se Karli bolj odprl, kot smo bili od njega vajeni v preteklih epizodah, Brunu Filipoviću bo po zmenku z Julijo postalo jasno, da si z Martino ne moreta biti bolj različni, Ivan pa bo z Mirno mirno užival na plaži. Pa bodo fantje sploh kateremu dekletu nadeli obljubljeni prstan?

Bo strah pred finalom pokopal ljubezen med Brunom in Martino?
Preberi še
Bo strah pred finalom pokopal ljubezen med Brunom in Martino?
Bo Josip na koncu ostal brez obeh deklet?
Bo Josip na koncu ostal brez obeh deklet?FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493